Mell+hát edzés egyszerre?
Figyelt kérdés
Egyik haverom akivel együtt járunk edzeni így csinálja. Én úgy tudom hogy ártalmas lehet egy edzésen több nagy izomcsoportot edzeni.. szerintetek??2012. okt. 17. 12:11
1/4 anonim válasza:
Lehet nyugodtan együtt edzeni a kettőt.
2/4 anonim válasza:
3 napos edzéstervnél mehet, bár én nem így osztanám el.
4 napos edzéstervél már tuti nem tenném egybe, hanem egy nagy izomcsoporthoz csak egy kicsit tennék, pl:
3/4 NagyonGonosz válasza:
Szerintem egy komoly melledzés nem fér meg egy komoly hátedzés mellett, bár lehet tévedek. Mindkét izomcsoport nagysúlyos gyakorlatokat is igényel. A fekvenyomások, a felhúzás, döntött törzsű evezés, t rudas evezés. Szerintem sok.
4/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyire adsz neki. Vannak teljes testes edzésprogramok, pl. a HST, ott nyilván egy napon van a kettő, sőt, minden, de az a trükk, hogy kevés sorozattal dolgozol.
Meg kell tervezni, mit miért csinálsz, és sokminden megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!