Sportoltok a családdal, vagy társatokkal közösen?
Mi is szoktunk együtt futni. A végén mindig ráhajrázunk, de nem sikerült még nyerni :)
Nekem kedv függő, hogy vele futok e, van hogy jó a magány, gondolataimba merülni. És van hogy rajta is látom, hogy nem túl lelkesen mondja, hogy persze gyere, ilyenkor inkább hagyom :) De ha pont olyan hangulatban vagyunk mindketten, tényleg jó együtt menni. Van aki mondogassa, hogy tempó...
rendszeres sportra-életmódszerűen élethosszig-nőt rávenni,az kb olyan csoda lenne,mintha nekik sikerülne rávenniük engem a mindennapos mosogatásra.
rengetegszer próbáltam,az összes eddigi nőmnél,női rokonnál.
2-3 hónapig,max,de nagyon max fél évig csinálják,és aztán részükről vége.
a mostani bringával jön mellettem,mikor kocogni megyek.
5-ös, talán csak te fogtál ki rossz eresztést... Attól függetlenül, hogy van-e pasim, gyerekkorom óta rendszeresen mozgok, sportolok. Nem versenyszerűen, de rendszeresen, igénylem is. Ha fiatalkorban rászoktattak egy kislányt a mozgásra, az jó eséllyel fog is mozogni - már ha hülye edzők és kényszeres szülők nem rontották el a dolgot nála.
Ha soha nem volt elvive semmilyen sportra, akkor meg nehezen mozdul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!