Szüleim eltiltottak a fehérjétől! Mit csináljak? FONTOS!
Edzések után protein turmixot szoktam inni, de most a szüleim eltiltották tőlem azzal az indokkal, hogy ezzel megölöm magam stb.
Majdnem kidobtak fél kiló proteinport.
Ma hogy fogok edzeni?? És holnap?
Ha napi többször ittam volna, megérteném az aggodalmukat, de tényleg csak edzésnapokon használom, és akkor is csak fél- 3/4 adagot iszok.
gyümölcs amúgy sem jó, mert a fruktóz nem tölti az izmokat csak a májba megy és ha az tele van (50g), akkor megy zsírba.
Még akkor is a tojás lenne a legjobb, még ha sárgájával együtt megy akkor is. Ne hagyj ki edzést emiatt.
Akkor ezentúl minden edzés után csak tojást ehetek?
Egyébként édességet egyáltalán nem eszem, a proteinport ízével "jutalmaztam" magam egy-egy erős edzés után. Erre megoldás?
Jó lenne, ha megint engednék, emlékszem, az első dobozt még faterommal választottuk ki :/
Hónapokig edzettem por nélkül, de mára már nagyon megszoktam, és meg is szerettem, ezért vagyok kicsit "hisztis" :D
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nagyon aranyosak vagytok!
(lány vagyok, nem b*zi ;D)
egyé proteincsokit edzés után, anyádéknak meg mond azt, hogy igazi csoki.
amúgy, ha csak egy adagot ittál edzés után, az lóf4sz, sokat nem változtat a kaján.
Gondolom valami cikket is mellékeltek mellé a tele tudományos szavakkal, hogy miért is nem jó ez neked...
Persze meg lehet oldani enélkül is az edzést, de ha nem értesz valamit, még nem lesz hülyeség, és ha már van egy segítő tényező a kezünkben, ne dobjuk már el puszta sznobságból. Vagy aki amish az szóljon.
Belehalni meg senki sem pont ebbe fog, mert manapság mindenhonnan csak a károsság ér minket, lehetetlen kikerülni őket, és a csúnya bocihormonok csak töredékét teszik ki az egésznek. Ha olyan csuda egészséges akar az ember lenni, költözzön ki a fjordok közé, és egyen kerti zöldséget, de itt, magyar fizetésből ennyire telik...
A levesport is ki szokták dobni ? A Bolognai alapot is ? Remélem.
Nem tudsz mit csinálni vagy elmagyarázod, mutatsz cikkeket és megérteted velük, hogy ez nem valamiféle halálpor, vagy marad a szilárd kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!