Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit sportolsz, mennyi ideje...

Mit sportolsz, mennyi ideje és hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:

8 éves szertornázok lassan 9 16 éves lány vagyok, szeretem csinálni, igaz csak amolyan megyei versenyeken veszek részt, nem nagy célom kijutni országos bajnokságokra meg europai bajnokságokra, annyira nem vagyok jó benne de én ezt hobbiból csinálom, úgy is kezdtem mert tetszik és én arra megyek rá hogy mozogjak valamit. Amikor kezdtem elég duci kislány voltam és ezt a sportot választotttam mostmeg már szinte vékony vagyok bár nem annyira de így pont elégedett vagyok magammal és persze fitt vagyok ami első számú célom volt hogy az legyek. Most már csak hobbiból csinálom nagyon nem járok versenyekre, persze házi versenyeken meg bemutatókon részt veszek, esetleg ha úgy adódik beállok tartaléknak, de nekem ez így pont jó:)

És te kérdező mit sportolsz?

2012. okt. 11. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Foci, kondi. Foci 10 éve, kondi 2 éve. 16 éves vagyok.
2012. okt. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!