Csak így lehetek "szálkás"?
futni, kocogni, úszni, focizni, teniszezni.. Bármit. Én nem rég vettem magamnak egy boxzsákot és azt püfölgetem... Kardionak tökéletes. Meg járj le kondiba.
A futást azért mondják mert az a "legolcsóbb"
És még az edzés sem elég mindig magában. Szálkásító diéta kell hozzá. Aerob edzésnek jó a bicaj is. Heti min 3-4, 40-50 perces aerob edzés legyen.
Az erek látszata az alacsony testzsír mellett még függ a genetikától is.
Első vagyok. Jó várj pontosítok :D
Egy testépítő általában két időszakot vált, Az egyik egyik a tömegnövelés, a másik a szálkásítás. A tömegnövelés mikor az izmot szedi fel a SZÁLKÁSÍTÁS, pedig mikor a már felszedett "tömegből" leégeti a zsírt, hogy jobban látszódjanak az izmai, jobb legyen a tónusa az izmainak.
Ilyenkor súlyzós edzéseket végez, diétázik és MOZOG. Kétféle mozgás van az egyik a KARDIO, mikor kis ideig nagyobb intenzitású mozgást végez (sprint, futás, úszás). Vagy van az AEROB mozgás, mikor alacsonyabb intenzitással sok ideig mozog (kocogás, gyors gyaloglás, aerobik). Mindkettő közel olyan hatásos.
Remélem segítettem, de szerintem egy kicsit google-zz utána, hogy is megy ez a testformálás dolog, mert gondolom ez neked még kicsit új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!