Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kúra mennyire...

Szerintetek egy kúra mennyire vágja tönkre az embert, illetve mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdődne a szokásos, h mekkora bu.zi vagyok szeretném leírni, h most novemberben leszek 26 éves, 18 éves korom óta edzek(nem tagadom, h voltak max 2-3hónapos kihagyások) és úgy döntöttem, h mivel már fiatalabb nem leszek és szeretném megörökíteni, h mire voltam képes fiatalon így szeretnék egy fotósorozatot készíteni, persze a legjobb formámban.

Szeretnék egy külön natural sorozatot meg egy koksz által megnyomottat, persze x hónap eltéréssel.

A beszerzőm már megvan, jó régóta ismerem, már volt róla szó, de ugye ilyen közegben csípőből rávágják, h semmi.

Jah és kíváncsi lennék arra is, hogy esetleg ti mit ajánlotok!

2012. okt. 5. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha mázlid van, akkor meguszod bajok nélkül. Itt inkább az a gond, hogy nincs olyan, hogy egy (1) kúra. Csak első kúra van. Szóval ezt kéne megfontolni, hogy hobbi szinten megéri e. Ha nem bírod ki, akkor is valami normálisabb szuris legye, pl teszto propi+ primobolan, vagy teszto propi+ stana. De ne tablettás sz@r.
2012. okt. 5. 14:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt vágom, h tabletta szar, mert a szuri helybe megy.

Kösssz!

2012. okt. 5. 15:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Jah egyébként értem miről beszélsz, én elismerem, h "függő" vagyok, ezért is tartott részben mindig a kihagyás max pár hónapig, mert nem tetszett az eredménye(szal nem tetszett az, ahogy kinézek), de egyébként is szeretem csinálni, hiányzott.

Viszont, ahogy ismerem magam nem vagyok ennyire oda, hogy fúú lement 2-5 centivel a karom most mi lesz...

Legalábbis szerintem erre gondoltál az első kúra alatt.

2012. okt. 5. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam, hogy aki elkezdi, az általában nem éri be egy kúrával. Legalábbis én így látom és hallom a szakiktól:)

A tablettás pedig még rosszabb pl a májadnak, mint a szuris, ami legalább az első körben kikerüli azt.

2012. okt. 5. 15:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát de ez ebből jön, h "fúú gecc mekkora karom van:D:D:D"

Aztán mikor lemegy akkor na jó venni kéne még:)

Jaja a tabletta ezért gáz.

2012. okt. 5. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, kúra után nem tudod megtartani a tömeg nagy részét, pláne ha nem jó a levezetés vagy nincs is.
2012. okt. 5. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!