Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Súlyos aknéra milyen gyógyszer...

Súlyos aknéra milyen gyógyszert ajánlotok? Valami kúra?

Figyelt kérdés
Elég durva aknéval szenvedek, ami a hátamon, a dekoltázsomon, az arcomon, és a karomon is van. Mindent kipróbáltam, de tényleg mindent, bőrgyógyászt, kozmetikust, kozmetikumokat, diétát, méregtelenítést, de semmi, semmi nem javított a helyzetemen, legalább már 5 éve. Gondoltam fogamzásgátlóra, de melyiket válasszam?
2010. júl. 18. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:
ezt az orvos tudja csak megállapítani. nekem az arcomon voltak pattanások, a Mercilontól elmúltak, aztán mikor nem szedtem akkor újra kijöttek, most Dienillet kaptam rá, az is használ. Durva aknéra Diane35-öt vagy Roaccutant (ez nem fogamzásgátló) szoktak felírni. de szerintem nem itt kellene tanácsot kérni, hanem menj el inkább újra bőrgyógyászhoz vagy nőgyógyászhoz
2010. júl. 18. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:

vki nincs a családba akitöl örörkölted?

az a baj h nekem is pattanásos mindenhol a hátam a felkarom elöl még a nyakam is nem az akne hanem ilyen kis alig észrevehetö kinyomható pattik és apukámnak is van ugyanazon a helyeken mint nekem szal én örörköltem azzal meg nem nagyon tudsz mit csinálni sajna:s probáltam én i szappannal tonikkal és csak rosszabb lett töle ugyhogy probálom nem észrevenni ez van:s

[link]

2010. júl. 19. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!