Ti egy 20 kilóval nehezebb embert hogy vernétek el?
Figyelt kérdés
Van egy srác,ilyen nyomorék fíling,20 kilóval biztosan nehezebb nálam de túl nagy az arca,és úgyérzem egyszer el fognak szabadulni az indulatok.60 kiló vagyok,inkább szálkás vagyok,nem az a telt izomzatú,ő meg egy tipikus kövér gyerek...
Ha tudtok valami tanácsot adni vagyvalami szívesen fogadom:)
2012. szept. 29. 00:25
11/15 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=gk3tfSOuAEM
:D
Amúgy hány éves vagy? Sportolsz-e valamit?Miylen magas vagy?
A melák hány éves/magas/sportol valamit?
12/15 A kérdező kommentje:
15 éves,175-6 cm magas és kondizok,ő is 175 cm magas csak széles(kövér) és nem hiszem h sportol valamit.
2012. okt. 1. 21:24
13/15 Sznofru válasza:
Ne verekedj, ne kezdeményezz. De ha neked megy, akkor védd meg magad. Ha nincs ötleted, hogyan, akkor járj önvédelmi edzésre.
Lehetne tanácsokat osztogatni, de minden szitu más, így szinte felesleges, mert abban a pillanatban eszedbe sem fog jutni.
Járj önvédelemre.
14/15 Szemeti válasza:
Vegyes harcmodor 3 ütés 1 rúgás minden ütés vagy rúgás közben fújjál ki valamennyi levegőt légy mindig éber és ne sokszor pislogj ha látod hogy ütni készül hajolj el és mehet vissza kézből az ütés, ha lefele hajolsz akkor a bordákat és a gyomorszájat célozd ha oldalra akkor üss fejre ha hátra fele hajolsz akkor rúgj lábra és akkor ki billen az egyensúlyból onnan már szinte nyertél is
15/15 Szemeti válasza:
előző vagyok: egyébként súj+sebesség=erő magyar ha gyors vagy akkor erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!