Mennyi idő alatt megy le kb a felesleg a hasamról? ÉS milyen gyakorlatokkal lehet gyorsítani a folyamatot?
Figyelt kérdés
Minden nap csinálok hasizmot és közben dolgoztatom a combomat is a fenekemet és a karomat is különböző gyakorlatokkal.Nem olyan nagy súlyfeleslegről van szó.Olyan 1-2 kb felesleg van rajtam..és ebből a legtöbb a hasamom van...kisé uszógumisodni kezdek:S azt pedig nem akarom...Milyen gyakorlatokkal lehetne azt hogy tartósan lemenjenek onnan a kiló(k)..?segítsetek léccives!2008. máj. 17. 21:15
1/6 anonim válasza:
Ennyit könnyedén le lehet szedni bármilyen fogyókúrával. Sokkal fontosabb, hogy UTÁNA megtartsd! Tehát életmódváltás...
3/6 anonim válasza:
rendszeres aerob edzés és diéta a kulcs.
4/6 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondani,függ hogy miből mennyit csinálsz. szerintem ha minden nap megcsinálsz min.100-150 felülést-kombináltat is! talán 3 hónap múlva eredményes lesz (látszani fog)
igazából hasról elég nehéz lefogyni,meg kell érte szenvedni,de ha elérted nagyon büszke leszel magadra és akkor megis kell tartani! ja és persze zsírszegény ételek stb.. aztán kitartsát!!!!!!!
5/6 anonim válasza:
mag ha elméssz konditerembe akkor ott van hasprés ami kiváló!minden nap 10 perc és néhány hónap múlva látszik is (remélhetőleg)
6/6 Tojasleves válasza:
Szerintem meg 1-2 kiló plusz a hason abszolút nem úszógumisít.
Javaslom nézz utána hány kilónak kellene lenned és ha az normális értéket mutat nyugodj bele, nem vagy elhízva.
De azért a testmozgást nem szabad abbahagyni.Koplalni nem éri meg.változatos táplálkozás,kis testmozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!