Mivel tudnám "megjavítani" a csukló illetve váll ízületeimet?
az akut csuklófájdalmam teljesen megszüntette a fegyenc 2ből a függeszkedés rúdon gyakorlat.
a vállaim soha nem fájtak,de alap,hogy nyak mögé soha ne engedj súlyt,és ne is húzz,mindig előre.
az ízületvédő szedése meg 1 évnél kezdődik,nem egy doboznál.
a joint x nekem semmit nem használt.
az arthroxont próbáld ki,és nem kúraszerűen,hanem 1 évig folyamatosan.
meg persze hagyd abba azt az edzésfajtát,amitől elba-szódtál.
és igyál napi 1 lityi vizet 20 kilónként.
szóval ha vagy 80 kiló,akkor napi 4 litert.
Mit értesz függeszkedés rúdon" alatt?
a vállam nem edzés közben, úgy vélem, festés miatt fájdult meg :S és azóta is fáj, meg el is gyengült, hihetetlenül, a jobb vállammal, vállról nyomás 1 kezessel néztem, jól bemelegítettem és átmozgattam magam, a jobbal(fájós) 10 kg-mot bírok kitolni, másikkal meg 20at lazán, lehet inkább meg kellene látogatni a dokit is?! Az arthroxon ára elég húzós, főleg 1 évig, még tanuló vagyok, amikor jártam rendszeresen, akkor is örültem ha tudtam venni fehérjét meg vitamint, elég necces dolog ez, igazából a csodát vártam, 1 doboz arthroxont, tudok finanszírozni jelenleg, megéri csak 1 dobozt venni, meg hallottam a proenziről az nem jobb esetleg?
(bocsi a megfogalmazásért)
Köszi a válaszod!:)
függeszkedés rúdon gyakorlat-
odamész bármilyen felfüggesztett rúdhoz,megmarkolod,felemeled a lábaidat és lógsz.
bemelegítés 25mp
ezután jön 3x1perces sorozat,ez a cél.
heti 2x csinálhatod.
a súlyzókkal való munkát meg hanyagold.
a vállaidra jó lehet még a falnak támaszkodva végzett fekvőtámasz.
ebből mehet heti 2 alkalommal 3x50.
és sok folyadék,de ezt már írtam.
és igen,teljesen jó a proezi is,csak az kb 6hét mire kifejti a hatását,és azt is ugyanúgy kellene szedni 1 évig minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!