Mi a legeffektívebb módszer a kocka has elérésére?
Nahát... -.-
Az összes néz, de nem lát.
Lám.lám.. adtam időt a kérdésnek kibontakozni miután egy hét elteltével 3 értékelhetetlen válasz érkezett. Jeleztem a moderátoroknak, akik érdekes mód mindent rendben találtak. Így hát sajnálatos módon nekem kell kezelésbe vennem az ügyet.
1. válaszoló: Te egy teljesen értelmetlen felesleges már-már provokatív ténymegállapítást tettél. Gondolom sokszor hallgatod életed során hogy " Ha csendben maradtál volna, bölcsebb lennél' kifejezést. Enyhe szánalom szájízzel lépjünk is tovább a második válaszolóra. :
Hogy őszinte legyek szövegértési ismereteim teljes igénybevételével sem tudtam megfejteni barátunk ezen kommentben lévő hieroglifáit. Nem csak hogy fogalmazni nem tud és nyilvánvalóan ő sem tudta mit akart írni, a témától teljesen független ostoba szövegnek titulált ocsmány szöveget produkált amely igen sokat elárul a tanulmányi eredményeiről(főleg nyelvtan).Itt már enyhe sajnálatot és megvetést is érzek egyszerre delikvensünk iránt és alaptalanul tudom remélni hogy nem az én adómból fog megélni n év múlva.
3. válaszoló: A szövegedben éreztem ez bizonyos mértékű féltékenységet amely irányulhatott a fizikumomra és az akaraterőmre is, ezt nyilván te tudod pontosan eldönteni. Tanácsként mondom hogyha értelmes dolgot (jelen weboldal célját definiálván: Segítséget nem tudsz nyújtani)képtelen vagy írni, akkor inkább gépelgess egy önfejlesztő oldalon mert én itt sok hasznodat nem veszem.
Összegezve : A válaszolók egyike sem tudott minimális szinten sem megfelelni az oldal céljának, amire megkockáztatom hogy egy egészséges írástudó 4 és fél éves képes. Én nem csupán azon gondolkodnék el hogy érdemes e egy olyan oldalon aktivitást mutatnom ahol gyakorlatilag csak zavaró elem ként játszok közre, de azon is hogy egyáltalán érdemes e erőt és energiát fektetnem egy olyan dologba aminek az élet lehetséges végtelen területének egyikén sincsen kimondott profitja. Egyszóval azon rövid és értelmetlen szöveg alapján amit ti alkottatok nekem arra tudok következtetni hogy egy megkeseredett ( na jó az első válaszoló ez alól kivétel mert nem ő akart butának születni) romlott emberek vagytok, és a világ ténylegesen jobb hely lenne létezésetek megszűnésével.(még ha pár milliárd ezreléket is növekedne az oszlop diagram). További szép napot. -Egy elégedetlen kérdező.
:D:D:D:D:D:D:D
Hallod, amennyi idő alatt összehoztad ezt az ipari mennyiségű tömény BULLSHITet, simán beírhattad volna a keresőbe, hogy KOCKAHAS, és kijön legalább 6e23 kérdés, amiben LE VAN ÍRVA minden, ami csak kell.
Szóval esetleg ha hasznos dolgokra pazarolnád az agysejtjeid, IDIÓTA!
És még ő hülyéz le másokat.... :D:D:D:D
És mindezt ennyiből leszűrted, zseniális vagy :D De ehelyett mégis visszaolvashatnál kicsit, és akkor látnád, hogy egyrészt ugye csak a te kérdésed előtt fél órában volt 2 tökugyanilyen, régebben meg naponta hatszor kérdezték meg ugyanezt, így már marha unalmas a téma. De megértem, hogy az undorító, erőltetett, szánalmas, sznob szövegeléseid mellett nem jut idő a józan észre :D
Hej de cudar életed lesz ezzel a mentalitással, egyszer valaki nagyon be fogja verni az orrodat (: [nem fenyegetés, jövendölés]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!