Sérülés, mit tegyek? (kondi)
Lassan 3 hónapja járok konditerembe és egy pár nappal ezelőtt fekve nyomásnál az alkaromba egy nyílaló fájdalmat éreztem ami aztán nap végére elmúlt.
Aztán másnap bicepszezni mentem és megemelni nem tudtam a súlyt úgy belenyilallt az alkaromba, mintha szúrna, el akarna törni, ehhez hasonló érzés.
Majdnem minden gyakorlatban gátol lassan, kivétel ha lábat edzek.
Próbáltam pihentetni 3-4 napot de semmi változás, letudtam menni hátazni vele, meg mellezni egy picit de most megint fáj.
Mit tegyek? Nagyon szeretnék edzeni, de nem akarom azt hetekig ez legyen. Ez ínyhüvelygyulladás? És ha igen mivel kezeljem?
nekem is volt ilyen csak a bal (a gyengébbik kezem) kézfejében. Azt mondták, hogy az inhüvelygyulladás alapja, hogy ne tartsd melegben, mert az árt a gyógyulásnak. (nah ezt jól megfogalmaztam) de értesz. :D
hidegen hagytam, és 1 hét alatt elmúlt. (addig maradt a láb, hát (amihez nem kellett a kézfejem), és futás. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!