Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sérülés, mit tegyek? (kondi)

Sérülés, mit tegyek? (kondi)

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja járok konditerembe és egy pár nappal ezelőtt fekve nyomásnál az alkaromba egy nyílaló fájdalmat éreztem ami aztán nap végére elmúlt.

Aztán másnap bicepszezni mentem és megemelni nem tudtam a súlyt úgy belenyilallt az alkaromba, mintha szúrna, el akarna törni, ehhez hasonló érzés.

Majdnem minden gyakorlatban gátol lassan, kivétel ha lábat edzek.

Próbáltam pihentetni 3-4 napot de semmi változás, letudtam menni hátazni vele, meg mellezni egy picit de most megint fáj.

Mit tegyek? Nagyon szeretnék edzeni, de nem akarom azt hetekig ez legyen. Ez ínyhüvelygyulladás? És ha igen mivel kezeljem?

2012. szept. 25. 15:39
 1/6 empi89 válasza:
Úgy gondolom, hogy mindenképp pihentetned kéne, mert ronthatsz a jelenlegi állapoton. Ha nem változik, akkor mutasd meg szakembernek.
2012. szept. 25. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát eldöntöttem szombatig nem fogom csinálni, mert már kisebb fajta súly is megerőltető a karomnak.
2012. szept. 25. 16:17
 3/6 Sznofru ***** válasza:
Valószínűleg ínhüvelygyulladás, és kellőképpen pihentetni kell.
2012. szept. 25. 18:22
 4/6 anonim válasza:

nekem is volt ilyen csak a bal (a gyengébbik kezem) kézfejében. Azt mondták, hogy az inhüvelygyulladás alapja, hogy ne tartsd melegben, mert az árt a gyógyulásnak. (nah ezt jól megfogalmaztam) de értesz. :D

hidegen hagytam, és 1 hét alatt elmúlt. (addig maradt a láb, hát (amihez nem kellett a kézfejem), és futás. :\

2012. szept. 27. 16:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi na végre 1 hasznos válasz! Oké akkor valami jó hidegbe rakom :D én is lábazásra vagyok ítélve! De nem bánom, az is fontos edzés.... csak már jó lenne egy keményet bicepszezni.
2012. szept. 27. 17:25
 6/6 anonim válasza:
a hideget nem tudom, hogy használ e a többi dolognak a karodban (izmok, csont, vér, stb...) de a meleg nem jó azt tudom. :D ne ess a ló tulsó oldalára... és megértem... jól fog esni majd a bicózás. :D
2012. szept. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!