Milyen mellékhatások várhatók ha szedek természetes tesztoszteronszint növelőt?
kb semmi nem érzel főleg ha fiatal vagy /30alatt/ ha felette akkor kicsit erősebb leszel,jobban megy az edzés kicsit meg fickósabb is leszel talán.
szőrnövekedés,pattanásosodás nem jellemző,az a szteroidokra jellemző.
impotencia pedig pláne nem lesz hiszen a saját hormon termelésed nő meg.
a koxnál azért állhat le mert ott külsőleg viszed be a hormonokat ezért a testnek nem kell már termelnie.
szerintem olvass utána a tesztoszteron fokozóknak mielőtt vennél.
kaja rendben?
Nincsen mellékhatásuk, mivel ez is csak tápkieg, de valóban, 30 éves kor alatt fölösleges, ez csak egy nagyon e nagyon sokadrangú kiegészítő, csak akor érdemes rákölteni, ha van étrend, protein, edzés utánra gyors ch, multivitamin. Ezek után jönnek még csak az aminosavak, kreatin...és csak ezek után a teszófokozók.
30 éves kor alatt fölösleges, mivel a tesztoszinted azalatt még a maxon van, nem tudodhova fokozni. Ahogy 30-töl fölfelé ez csökken, onnantól érdemes foglalkozni vele, de valakinek még akkor sem.
a csajod nem tud majd ülni pár hónapig.
más nincs mellékhatása nincs.
és igen,30alatt értelmetlen.
köszönöm a válaszokat
hát én még bőven nem vagyok 30 felett
Isostak-et akarok szedni és abban van ez is és végülis ezért kérdeztem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!