Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szalkasitas vagy tomegeles?

Szalkasitas vagy tomegeles?

Figyelt kérdés

Tehat 172cm es 68 kg vagyok! Konditerembe jarok es eldontottem hogy mostmar komolyabban szeretnem csinalni a dolgot! Az igazat megvallva nemtudom hogy tomegeljek vagy szalkasitsak eloszor? Nincs olyan nagy hasam de ha leulok elegge hurkas :D sztem a mellem az zsiros! :D

Szerintetek?

19/F

2012. szept. 18. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Háát necces, de én a helyedben leszálkásítanék egy olyan 4kg-ot ( max 1,5 hónap megfelelő étrenddel és edzéssel), aztán mehet a tömeg
2012. szept. 18. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak pár kg felesleg van és nem sok izom, akkor tömegelés a célszerű. Ha majd lesz kellő izomtömeg, akkor leszálkásítasz. Szálkásítás akkor is ajánlott, ha nagyobb (8-10kg) fölösleged van, ilyenkor jobb leadni egy részét.
2012. szept. 18. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaja enis erre gondoltam! Koszi a segitseget! :D
2012. szept. 18. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Es hogy tudom kideriteni hogy hany kilo felesleg van?
2012. szept. 18. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet testzsírt is mérni, de látszik az tükörben is, hogy pár kg vagy jóval több a zsír.
2012. szept. 18. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!