170cm vagyok 75kg 8 évig judoztam jó az állóképességem stb van egy gyerek osztálytársam 190cm 90kg thai boxosgyerek 2métert rug egyhelyből nem látszik rajta hogy anyira ki lenne gyúrva de álandoan kötekedig rugdos fenyeget stb kimerjek ellene álni?
földharcban lehet, hogy elvernéd. Tudom, hogy a judo nem birkózás, de ez jó kis videó:
Nem vagyok oda az iskolai verekedésért, de őszintén szólva, ha régebben fele ennyire lettem volna kemény, mint most, akkor lett volna pár kis paraszt, akinek leküldtem volna néhány sallert. Nem meglepő, hogy ma is ilyenek a kis rajok. Még 15-20 éve volt, 8. kerületi általánosba jártam. Pedig az még a 90-es években volt, és akkor is fenyítették a jónépet az ilyen csicskák. Nem tanul, így nem csoda, hogy buta mint a tök. Otthon meg ezt látja, így ő is agresszív lesz. (Tisztelet a kivételnek. Ismerek becsületes cigány családot is, ahol a szülők sokat dolgoznak, a gyerek pedig kitűnő tanuló.)
A Thai boxolók sem istenek. Főleg nem az ilyen aljanép. Ha kötözködik veled, szólítsd fel, hogy baromi gyorsan takarodjon, mielőtt mérges leszel. Ha ezután is folytatja, akkor támadj vitálpontot, (szem, torok, térd, lágyék. Bár megjegyzem, egy szép állcsúcs ütés is hatásos lehet) vagy földharcban adj neki egy keveset a tudásodból, és innen van 2 lehetőség. Vagy hazamegy, és hívja a kis barátait, hogy jaj, őt bántják a gonosz Magyarok (mint már tapasztaltuk sokszor), vagy pedig békén hagy.
A tanárok nem tudnak, és sokszor nem is akarnak az ilyen ügyekbe belefolyni, mert akkor meg ők lesznek a gonoszak, hogy szegény kisebbségit megkülönböztetik.
Én nagyon nyugodt ember vagyok, életemben talán egyszer idegesített fel annyira egy ilyen patkány, hogy elpattant az ütő az agyamban, de akkor sem volt bennem annyi düh, hogy megüssem, bőven elég volt a fizikai fölényt bebizonyítani egy határozott gerinctérdeléssel a karok hátrafeszítésével egyszerre ( Mögé kerülsz, átkulcsolod mind a két karod az ő karjai alatt, megfogod a tarkóját, és előre térdelsz. Így le is lehet ereszteni a térdeden a földig, vagy csak egyszerűen előre lökni, és ráfeküdni, miközben tartod. Ilyenkor a vállak, kiugranak az izületi tokból, amit még tetéz a feszítés, így baromi fájdalmas a térdeléssel együtt. ) Amíg nem könyörgött sírva, hogy engedjem el. Ez elég lecke, hogy a kisebbet nem bántjuk, mert lehet, hogy csúnya vége lesz. De ezen kívül, soha nem bántok senkit, főleg nem ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!