Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 170cm vagyok 75kg 8 évig...

170cm vagyok 75kg 8 évig judoztam jó az állóképességem stb van egy gyerek osztálytársam 190cm 90kg thai boxosgyerek 2métert rug egyhelyből nem látszik rajta hogy anyira ki lenne gyúrva de álandoan kötekedig rugdos fenyeget stb kimerjek ellene álni?

Figyelt kérdés
Már nagyon nem birom mit csináljak? az egész osztályt fenyíti és már nagyon unom hogy szégyenbe hoz mások elött tudok verekedni meg minden csak ilyen nagy emberel még nem verekedet főleg hogy thai boxolt akárhány évig szerintetek neki menyek ha még egyszer megrug vagy mit csináljak??

2012. szept. 16. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
hát én biztos nekimennék a helyedbe, még ha valószínűleg vereség is lenne a vége. ha nem vagy biztos magadba fogj össze pár osztálytársaddal, azt megnevelitek a nagymajmot együtt.
2012. szept. 16. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ mi nem olyanok vagyunk hogy együtt megyünk 1emberre lehet hogy náluk igymegy de neki fogok menni és lesz ami lesz csak még egy ujjal érjen hozzám
2012. szept. 16. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

földharcban lehet, hogy elvernéd. Tudom, hogy a judo nem birkózás, de ez jó kis videó:

[link]

2012. szept. 16. 19:47
 4/8 poiu ***** válasza:
Ez megdöbbentő, mert régen szabály volt, hogy aki küzdősportot komolyan csinál vagy csinált az nem bunyózott. Ez olyan, mintha egy vívó éles tőrrel mászkálna.
2012. szept. 16. 20:13
 5/8 A kérdező kommentje:
hát igen ez volt régen ! Mostmeg a gazdag cigánygyereket az apja beiratta 8éves korába thai boxolni heti (10ezer forintért) és megtanitotak neki minden szarságot és ezel a tudásal rajoskodik az iskolában ez van most
2012. szept. 16. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok oda az iskolai verekedésért, de őszintén szólva, ha régebben fele ennyire lettem volna kemény, mint most, akkor lett volna pár kis paraszt, akinek leküldtem volna néhány sallert. Nem meglepő, hogy ma is ilyenek a kis rajok. Még 15-20 éve volt, 8. kerületi általánosba jártam. Pedig az még a 90-es években volt, és akkor is fenyítették a jónépet az ilyen csicskák. Nem tanul, így nem csoda, hogy buta mint a tök. Otthon meg ezt látja, így ő is agresszív lesz. (Tisztelet a kivételnek. Ismerek becsületes cigány családot is, ahol a szülők sokat dolgoznak, a gyerek pedig kitűnő tanuló.)

A Thai boxolók sem istenek. Főleg nem az ilyen aljanép. Ha kötözködik veled, szólítsd fel, hogy baromi gyorsan takarodjon, mielőtt mérges leszel. Ha ezután is folytatja, akkor támadj vitálpontot, (szem, torok, térd, lágyék. Bár megjegyzem, egy szép állcsúcs ütés is hatásos lehet) vagy földharcban adj neki egy keveset a tudásodból, és innen van 2 lehetőség. Vagy hazamegy, és hívja a kis barátait, hogy jaj, őt bántják a gonosz Magyarok (mint már tapasztaltuk sokszor), vagy pedig békén hagy.

A tanárok nem tudnak, és sokszor nem is akarnak az ilyen ügyekbe belefolyni, mert akkor meg ők lesznek a gonoszak, hogy szegény kisebbségit megkülönböztetik.

Én nagyon nyugodt ember vagyok, életemben talán egyszer idegesített fel annyira egy ilyen patkány, hogy elpattant az ütő az agyamban, de akkor sem volt bennem annyi düh, hogy megüssem, bőven elég volt a fizikai fölényt bebizonyítani egy határozott gerinctérdeléssel a karok hátrafeszítésével egyszerre ( Mögé kerülsz, átkulcsolod mind a két karod az ő karjai alatt, megfogod a tarkóját, és előre térdelsz. Így le is lehet ereszteni a térdeden a földig, vagy csak egyszerűen előre lökni, és ráfeküdni, miközben tartod. Ilyenkor a vállak, kiugranak az izületi tokból, amit még tetéz a feszítés, így baromi fájdalmas a térdeléssel együtt. ) Amíg nem könyörgött sírva, hogy engedjem el. Ez elég lecke, hogy a kisebbet nem bántjuk, mert lehet, hogy csúnya vége lesz. De ezen kívül, soha nem bántok senkit, főleg nem ok nélkül.

2012. szept. 17. 01:04
 7/8 anonim válasza:
Ja hogy cigány ez a mocskos féreg! Miért nem ezzel kezdted. Ha le is nyomod, vigyázz, nehogy hívja a kiszcáládot.
2012. szept. 30. 20:07
 8/8 Zoli... válasza:
Ha 8 évig judozál kapd el a lábát amikor meg akar rúgni vidd le a földre és fojtás amíg el nem ájul ha elájult rugjál rá még egy 3 at és menny a tetthelyről :D
2012. okt. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!