Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok kemény...

Miért van ilyen sok kemény gyúrós gyerek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és az iskolában/városban rengeteg olyan gyerek van, aki jár kondizni, semmi/alig látszik rajta valami "tömeg" pedig szednek a tömegnövelőtől a kreatinig mindent és elég nagy arcuk van. Szerintem ez egy társadalmi réteg igazából.

Nem akarok megbántani senkit, aki progresszív súlyzós edzést végez a testépítőket tisztelem is (Phil Heath, Jay Cutler stb.)

Amúgy kűzdősportolok és nincsenek kis méreteim (180cm/94kg) nem vagyok nagyon zsíros sem. Fekve nyomásban 100 kg-ba 1-2 ismétlés megy, guggolásba 110 kg 1 ismétlés tehát nem vagyok rájuk irigy, csak nem értem, hogy miért ugatnak állandóan.

2012. szept. 11. 15:11
1 2
 1/11 *Glissade* ***** válasza:
Mert keménynek érzik magukat.
2012. szept. 11. 15:19
 2/11 dirtboy ***** válasza:
én a kérdésedet nem értem hogy miért van,tőlük kérdezd ne tőlünk.
2012. szept. 11. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
ja,meg ne bizonygasd hogy te is jóvagy,ha meg küzdősprotlsz verd be a szájukat
2012. szept. 11. 15:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem bizonygatom ,ezt csak azért írtam, hogy ne írják, hogy csak irigykedsz meg mert te nem vagy olyan nagy stb.

Néha az lenne a helyes, beverni a szájukat, hogy rájöjjenek, nem minden a súlyok emelgetése.

2012. szept. 11. 15:39
 5/11 dirtboy ***** válasza:

ezzel csak te is ugyan olyan leszel mint ők.

le kell sz arni aztán kész,mit foglalkozol velük?

2012. szept. 11. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Semmivel sem vagy jobb, mint ők.

Te a küzdősportra vered magad meg az erődre, ők meg feszítenek.

2012. szept. 11. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Jobb kérdés, hogy miért vannak darazsak? A virágot nem porozzák, mézet nem termelnek, meg se döglik mikor megcsíp, azt még a méheket is megtámadja meg fekve se nyom. HA megtalálod erre a kérdésre a választ közelebb jutsz a saját kérdésedhez.
2012. szept. 11. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:

na, hát azért nem egészen, a harc, a küzdelem a férfiak génjébe van kódolva, a tükör előtt feszengés meg szerintem kevésbé. de hát kinek a pap, kinek a papné.

Azért ez nemcsak a gyúrásra jellemző. A küzdőágakban is megvan ez. A legnyomibb "harcművészeknek" a legnagyobb a szájuk, lebecsmérelnek olyanokat, akiknek a szintjét soha még csak megközelíteni sem fogják. Itt is akadt(?) erre példa bőven.

2012. szept. 11. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:

az igazi testépitők-nek nincsen nagy arca.

az ilyen gyúrunk vazzdeg gyerekekkel meg nem kell törődni

ők ezét gyúrnak és azét hogy csajozanak.

2012. szept. 11. 17:52
 10/11 anonim válasza:
kissebbsegi erzrse van es ezzel akar kitunmi mehbatorodni. kicsit ad mnekik loketet fe belil mindig kicsi marad
2013. jan. 31. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!