Miért van ilyen sok kemény gyúrós gyerek?
17 éves vagyok és az iskolában/városban rengeteg olyan gyerek van, aki jár kondizni, semmi/alig látszik rajta valami "tömeg" pedig szednek a tömegnövelőtől a kreatinig mindent és elég nagy arcuk van. Szerintem ez egy társadalmi réteg igazából.
Nem akarok megbántani senkit, aki progresszív súlyzós edzést végez a testépítőket tisztelem is (Phil Heath, Jay Cutler stb.)
Amúgy kűzdősportolok és nincsenek kis méreteim (180cm/94kg) nem vagyok nagyon zsíros sem. Fekve nyomásban 100 kg-ba 1-2 ismétlés megy, guggolásba 110 kg 1 ismétlés tehát nem vagyok rájuk irigy, csak nem értem, hogy miért ugatnak állandóan.
Nem bizonygatom ,ezt csak azért írtam, hogy ne írják, hogy csak irigykedsz meg mert te nem vagy olyan nagy stb.
Néha az lenne a helyes, beverni a szájukat, hogy rájöjjenek, nem minden a súlyok emelgetése.
ezzel csak te is ugyan olyan leszel mint ők.
le kell sz arni aztán kész,mit foglalkozol velük?
Semmivel sem vagy jobb, mint ők.
Te a küzdősportra vered magad meg az erődre, ők meg feszítenek.
na, hát azért nem egészen, a harc, a küzdelem a férfiak génjébe van kódolva, a tükör előtt feszengés meg szerintem kevésbé. de hát kinek a pap, kinek a papné.
Azért ez nemcsak a gyúrásra jellemző. A küzdőágakban is megvan ez. A legnyomibb "harcművészeknek" a legnagyobb a szájuk, lebecsmérelnek olyanokat, akiknek a szintjét soha még csak megközelíteni sem fogják. Itt is akadt(?) erre példa bőven.
az igazi testépitők-nek nincsen nagy arca.
az ilyen gyúrunk vazzdeg gyerekekkel meg nem kell törődni
ők ezét gyúrnak és azét hogy csajozanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!