Mi a vélemény? Tanácsotok számomra?
Figyelt kérdés
szóval a lényeg,hogy elmentem box edzésre tegnap nagyon tetszik meg minden de a konditól annyira bemerevedtem,hogy nagyon nehéz volt a lábamat emelgetni mert ugye ide kell a lábmunka...de nyilván én is tehetek róla mert nem nyújtottam szóval csinálhatom továbbra is a kondit és a boxot egyszerre? de nyújtanék a kondihoz,hogy ne legyen ilyen..
és még valami mindenkinek ilyen nehéz a boxot megtanulni? vagy hasonló mint a vezetés? mert ugye érezni kell? egyelőre mereven semmi esélyem, de nem adom fel!
2012. szept. 15. 17:14
1/1 anonim válasza:
Az edzőm szerint 5 év egy gyerekből versenyzőt faragni. Ne legyél türelmetlen, a boksz észjáték, meg kell rendesen tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!