Úgy élek mint egy tettépítőő, rizst eszek csirkéveel de nem fejlődök. Szszteroid kell?!
Figyelt kérdés
Próbáltam a Jumbót de az zsírosíít2012. szept. 15. 15:53
11/17 anonim válasza:
ha nincs testi bajod akkor a leggyengébb genetikával is kell tudj fejlődni
12/17 poiu válasza:
Szerintem itt nem a kajával van a gond. "Tett" építés helyett testet kéne építeni...
13/17 NagyonGonosz válasza:
A kérdésedből kiindulva nem lehet nagy edzésmúltad így az étrended kell jól belőni. Ha 5-10 éve edzenél és elérnél oda, hogy nagyon lassan jön a tömeg tökéletes étrend mellett is akkor kéne többek közt szteroid a további nagyobb fejlődéshez. (Persze ennek komoly kockázatai és nem kívánt hatásai vannak.)
14/17 A kérdező kommentje:
Csirkemellet eszem
2012. okt. 3. 19:31
15/17 A kérdező kommentje:
Nem szedek fehérjét, próbáltam, de csak pénzkidobáás. Inkább eszem egy jót helyette :)
2012. okt. 3. 19:31
16/17 anonim válasza:
Pénzkidobás? Jumbo-ra meg futtya...
17/17 anonim válasza:
Zabpehely? Tejtermékek? Zöldségek?
Nyilván megvan, mit milyen arányban kell enni, mennyiszer, stb. Ha csak rizst eszel csirkével, baromi egyoldalú lesz az egész, tkp. nem fejlődsz, hanem leépíted a testedet, sanyargatod.
Olvasgass, nézz szét a neten, menj be a könyvtárba és szerezz be pár dolgot. Egy alaposan átgondolt, korrekt étrend, étkezési rend sokkal többet segít, mintha szteroidokat pakolnál magadba. Ha egészséges vagy, akkor olyan nem kell, fölösleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!