Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel lehetne feldobni az...

Mivel lehetne feldobni az unalmas tornaórákat?

Figyelt kérdés
Pl ha lenne úszás,aerobik,zumba,fitnesz akkor többen tornáznának,nem utálnák annyian a torna órákat?
2012. szept. 13. 17:17
 1/8 anonim válasza:
Olyat sosem fogunk találni, ami mindenkinek jó. Én pl. nem tartottam uncsinak a tornaórákat, csak egyes részeit... pl. a gimnasztikát, fejenállást, bordásfalos dolgokat. De rengeteget játszottunk labdajátékokat, na, azokat imádtam. Nem hiszem, hogy minden normális ember unalmasnak találja ezeket, max. utálja, mert esetleg béna bennük (bár én is totál béna vagyok, de én imádok játszani)... meg a kböző fogócskákat is szerettem. Van olyan, aki a zumbát meg a fitneszt tartaná uncsinak, mert pl. nincs ott benne a versenyzés, mint mondjuk egy röpiben. Sőt a fiús csajok pl. a falat kaparnák tőlük. Az ideális az lenne, ha mki kiválaszthatná, hogy mit akar, de hát azt csak egy nagyon sznobn és gazdag, nagy alapterületű suli tudná megengedni magának... arról nem is beszélve, hogy egyébként is mennyi pluszköltség lenne a képzett oktató stb.
2012. szept. 13. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez igaz, csak nincs rá keret.
2012. szept. 13. 17:22
 3/8 anonim válasza:
Ui: A fiúk meg sírva rohannának el egy lábemelgetős fitneszórától, és azért nekik is kell tesizniük :D.
2012. szept. 13. 17:23
 4/8 ava87 válasza:
Nem tudom, hogy a tanterv mennyire szigorú ennél a tárgynál. De én pl. nagyon élveztem volna a tesit, ha különböző sportokból lehetett volna választani, kit mi érdekel. Én mindig is szerettem volna például teniszezni. A csapatsportokat sosem szerettem, de egy átlagos iskolában a legtöbbször csak focizni, kosarazni, kézizni meg röplabdázni lehet. Persze érthető is, a felszerelések drágák, a hely kevés.
 5/8 anonim válasza:
3-as vagyok: az 1. voltam :).
 6/8 anonim ***** válasza:

tornázzon együtt több család. nem?

ha már itt lett megkérdezve...

7/8 A kérdező kommentje:
de mi már 3 éve csak röplabdázunk...meg elején van fogócska
2012. szept. 13. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát van, ami nem pénz kérdés. Pl. ha valamelyik lány szokott aerobikozni, zumbázni, tarthatja ő az órát olyankor. Írja valaki: akkor a fiúk futva menekülnének. Nálunk speciel külön volt a lányok tesije meg a fiúké.
2012. szept. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!