Mivel tudnám feldobni szürke kis életünket?
Ha nincs gyermeketek,sztem egy baba jelentősen feldobná a mindennapjaitokat! :)Nem tudom,hogy vagytok ezzel a kérdéssel.
Gyerek nélkül azért könnyebb eljárni is szórakozni,moziba,kirándulni,mert még szabadabban mozogtok,nem kell a gyerekhez alkalmazkodni.Annyi minden van,amit csinálni lehet együtt,akár szinház,vagy egy kis hétvégi kiruccanás,ahol új élményekkel gazdagodtok,vagy barátokkal összeröffenni kicsit házibuli keretében.
Valami esti programra gondoltam. Kirándulni, barátokkal lenni, színházba, moziba járni szoktunk.
Jelenleg még nincs gyermekünk, nyárra tervezzük az esküvőt és utána a babát:)
Nem jó jel, ha már most ellaposodott, és még ezek után akartok majd családot alapítani.Én elgondolkodnék a dolgon, de azért meg kell próbálni felpezsdíteni egy kicsit.
Kezdjetek el újra randizgatni, menjetek olyan helyre, ami még új élmény mind a kettőtöknek, esetleg utazzatok el pár napra, újulj meg a számára, legyél kacér vele, néha kicsit elérhetetlen, szervezz csak te titokban valami különleges randevút.Szerintem így eléggé fel lehet dobni a dolgot.
Ess neki a bevásárló központ liftjében, vegyél fel szexi fehérneműt egy hosszú kabáttal és úgy randizz vele valahol, rázd fel a szexuális életeteket!
Ez a pasik 99%-ának elég ahhoz, h újra fellángoljon az érzelem.
Ha lány vagy:
gyakorlatilag bármivel fel tudod dobni! Mindennel, ami nem megszokott. Találj ki valamit, ami mind a kettőtöknek jól esne.
Egy tanács még: legyél ÉRDEKES a fiúdnak. Amíg az vagy, nem lesz gondotok a részedről.
Tehát ne csinálj/reagálj/cselekedj/mondj olyat, ami megszokott tőled, és legyél szexi és kívánós!
kozos adrenalinsokkos elmenyek kellenek, amit mindketten ateltek, izgalmas, es lehet rola beszelgetni unalmas esteken :-)
pl kozos tandem-ugras ejtoernyovel, kalandpark, sikloernyos tanfolyam, kirandulas ahol a madar se jar, buvarkodas, barlangasz tanfolyam, stb...
es amig nincs baba, utazni,utazni, utazni, fapadossal, hatizsakkal, terkepel, nem uncsi szervezett utakra gondolok...tudtad, hogy el lehet jutni Nepalba pl 30-40ezer forintbol? vonaton meg buszon :-D
nemely otlet meredeken hangzik,meg kell beszelni mi az amit szivesen kiprobalnatok mindketten.
az is jo,hogy vesztek 2 fapados jegyet ugyanoda,de fel-1 nap elteressel, aki elobb er oda, szobat foglal, es ugy talalkoztok,mint ha idegenek lennetek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!