Ilyen hardcore gyakorlat vállra?
2012. szept. 12. 21:20
1/7 dirtboy válasza:
én nem tanácsolnék hardcore edzést vállra,a váll nagyon sérülékeny vigyázni kell vele,csak okosan edzd de persze kellő keménységgel.
2/7 anonim válasza:
Nem kell túlbonyolítani és túledzeni. Mellről nyomás kétkezessel vagy egykezessel nyomás, oldalemelés, és oldalemelés döntött törzzsel. Nekem ennyi a válledzés. Egyszerű, nagyszerű. :)
3/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert a vállaim a háttérben vannak a felkaromhoz képest :(
és hát fel kéne hozni jó formába
most kezdtem szeptemberben az osztottat (4 napos heti egy izomcsoport)
2012. szept. 12. 21:31
4/7 anonim válasza:
1 nyomó és 2 emelő gyakorlat elég szerintem. Ezeket variáld.
5/7 poiu válasza:
"Összetett izomsokk – a cérnakarok ellenszere". Ez nem téves link?
6/7 A kérdező kommentje:
én ezt ugy gondoltam hogy olyan gyakorlat melynél hamar változás tapasztalható(lehetőleg nem leépülés)
és hogy jobban érthető legyen:
ilyen ,ilyesmi....
2012. szept. 12. 22:12
7/7 anonim válasza:
De meg kellene érteni, hogy nincsenek csodagyakorlatok. Nyomás és emelések, ennyi, ez a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!