Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány percet kell futni ahhoz,...

Hány percet kell futni ahhoz, hogy valami eredménye is legyen?

Figyelt kérdés
fogyni szeretnék és azért járok futni. esetleg valami ötletetek van, hogy sikeres legyen a fogyás?
2012. szept. 12. 21:19
 1/4 dirtboy ***** válasza:

szálkásító diéta kell és akkor biztos a fogyás

40-50perc aerob tartományú futás lenne jó

2012. szept. 12. 21:21
 2/4 Évike147 válasza:
Attól függ, mennyit szeretnél fogyni, ha gondolod írj privátban és akkor tudok tanácsot adni, mert én 20 kilót, a párom pedig több, mint 30at fogyott, úgyhogy van tapasztalatunk. :)
2012. szept. 13. 08:25
 3/4 A kérdező kommentje:
én vagy csak 5 -6 kilót szeretnék fogyni , leszoktam a cigiről 3 hónapja és felszedtem 5 kilót ,félek tovább hízok ha nem csinálok valamit.
2012. szept. 13. 19:03
 4/4 poiu ***** válasza:
Nálam ugyanez volt. Viszont cigimentesen többet tudtam mozogni, leadtam a +5 kg-t és még 15-öt. Próbálj meg 40 percet gyalogolni és közben futni kicsit. Napról napra többet fogsz tudni futni.
2012. szept. 14. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!