Körülbelül napi intenzív 1-1,5 óra edzés elég?
Kicsit én is kifejtem részletesebben.
2. válaszoló, köszi, hogy egy véleményen vagyunk.:), de picit kijavítanálak, abban a tekintetben, hogy attól sem fog szálkásodni, ha minden nap edzene valaki. Mert a szálkásodás (zsír leadása, kis izomveszteséggel vagy anélkül) elsősorban étrendfüggő. Tehát hiába edz valaki többet, ha rosszul kajál mellé, azaz nem megy mellé szálkásító diéta, akkor nem fog zsírból veszíteni úgy, hogy izom az megmaradjon. De ezt nem kötözködésből írtam.
A kérdezőnek viszont tömegnövelő étrend kell, ugyanis így tudod az izomzatot növelni. Később majd ha lesz elegendő izmommennyiség, akkor mehet a szálkásítás, de ez még odébb van.
Edzés: kezdőknek először heti 3 napos teljes testes edzés kel 2 hónapig: [link]
majd mehet kétfelé osztott ezdés, kb olyan, mint amit a 2. válaszoló írt, de inkább legyen 3 napos ez is A-B-A, B-A-B rendszerben: [link]
Utána áttérhetsz egy teljesen osztott edzésterve, ami szintén lehet 3 vagy 4 napos.
Itt már egy izmot egyszer edzün egy héten, kivétel lehet a vádli és has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!