Intenzív testmozgás/edzés után hányok, mitől van? (részletek lent)
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Kb 2-3 hónapja, intenzív edzés után (futás, felülés, stb...) hányingerem lesz és többnyire elkerülhetetlen hogy hányjak,(ezelőtt soha nem hánytam, néha-néha volt egy minimális hányinger, de semmi több.) Eddig kb 3-4x hánytam. Testnevelés órák után is hányingerem van, csak ott lemosom az arcom hideg vízzel és akkor csillapodik. Egyszer nemsokkal evés után hánytam, akkor a kaja jött ki, de egyébként jóval kaja után (3-5 óra) elteltével mozgok. Úgy 3 hónapja átlagosan minden 2. hétvégén elszívok 3-6 szál cigit(mikor piás vagyok). Viszonylag gyakran fent szokott lenni a gyomorsavam mozgástól függetlenül. Utoljára 1 órája hánytam, kint húztam tesómat szánkón egy huzamban kocogó tempóban kb 400 m-t.2010. dec. 11. 18:38
1/3 anonim válasza:
Hát ezzel baromira el kéne menni dokihoz. Ne egyél savas ételeket, ne fogyassz alkoholt és ne dohányozz, ezek mind hányingerkeltőek.
A gyomorsav önmagában is elég baj, fekély lehet belőle, ami nem túl kellemes
DOKI!!!
2/3 anonim válasza:
kevés ch-t eszel és leesik a vércukrod.
3/3 anonim válasza:
kevés ch,igyál többet, de lehet még a friss levegő hiányától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!