Heti 3 edzés haladó szinten kevés?
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 12:51
1/5 anonim válasza:
Nekem 4 napra van elosztva, de néha csak 3 napos megy.
Nekem így naturálban elég, 5 nap edzéssel kevésbé tudtam regenerálódni.
2/5 A kérdező kommentje:
nekem 3naposra van elosztva nagyon inteziv csak azt hittem kevés,régebben heti 5ször jártam nekemse vált be
2012. szept. 9. 14:08
3/5 Éndzsöl válasza:
Ha ügyesen osztod el, akkor elégséges. Én is háromszor megyek egy héten mell-has-vádli, hát-váll, kar-láb összeállításban. Nekem ez jön be, mert a mellem kissé problémás, a szokványosnál hosszabb, brutálisabb edzést nyomok, míg a has-vádli nem egy nagy dolog, úgyhogy kiemelt szerepet kap. Sokan jobban preferálják az antagonista mell-hát párost, valamint sokan a láb edzést is teljesen külön napra rakják, esetleg valami kisebb izomcsoporttal. Pl.: mell-hát, kar-váll-has, láb-vádli
4/5 anonim válasza:
Mivel otthon edzettem, próbálgattam mindenféle edzéstervet. Úgy tűnik, egyik sem volt jobb a másiknál. Nemrég olvastam, hogy Lénárd Lajos (aki elvileg naturál) is heti 1x edz egy izmot, úgyhogy úgy döntöttem, maradok én is ennél. Úgyse tartok sehol, ezen már nem fog múlni. :)
5/5 anonim válasza:
Egy héten egyszer edzek én is egy izmot, de az izomcsoportok néha 4, néha 3 napra vannak elosztva. Tehát nem 3-szor megy teljes testes edzés.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!