19% testzsír az sok?
Figyelt kérdés
19év,182,83iló2012. szept. 7. 17:45
1/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok dagadt gyerek ektomorf,meg sehol se lóg háj,a hasamon is ép hogy csak kis részt tudok "csípni",most olvastam hogy 7%a z ideális akokr hogy lehet ilyen ha mégsem vagyok dagi?:S
2012. szept. 7. 17:49
2/6 A kérdező kommentje:
meg a kezem is eres és a mellemnél a rostok is látszódnak meg ezek a szálak úgyhogy nem értem..
2012. szept. 7. 17:51
3/6 dávidking20 válasza:
ép határeset az enyhén elhízott és a normál testalkat között
23-20 enyhén...., 20-15 átlagos
attól is függ hogy honnan vetted ezt a 19 értéket, csak akkor igaz ez a szám ha profi tetzsír mérésen voltál, bizonyos gyógyszertárakban van speciális gép, a vizsgálat ára 600 HUF és dokinő(gyógyszerész ) ki is elemzi neked, de nagyon por a gép azt is megmopndja hány kg a zsír,izom,víz rajtad
4/6 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor okés ez a mennyiség, a férfi, akkor zsíros vagy. Az is lehet, hogy rosszul mérted.
Én most 13% körül vagyok, de ezt is brutál soknak látom. Le akarok menni 7% alá, akkor is, ha semmi nem marad belőlem. :)
5/6 NagyonGonosz válasza:
Ha nő vagy nem, ha férfi akkor igen. 15% az átlagos férfiaknál. Akinek pedig "kockás a hasa" az olyan 12-10% körül van vagy alatta.
6/6 anonim válasza:
És mennyi az ideális testizom és testvíz százaléka egy sportoló férfinak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!