Hol lehet varázspálcát venni?
2012. szept. 7. 13:55
1/5 anonim válasza:
te ezt komolyan elhiszed?inkább nézd meg az árnyékot...
2/5 A kérdező kommentje:
Létezik ilyen...rendelni is lehet csak rendelni nem akarok,mert nem tudom,hogy megbízhatóak-e.Damillal lehet írányítani
2012. szept. 7. 14:29
3/5 anonim válasza:
Tényleg van ilyen,de nem valami elterjedt(ha jól tudom még meg is szokták gyújtani este,hogy látványos legyen).Nem tudom hol lehet venni,de jó lenne tudni:DSzerintem járj utána a rendelésnek,mert nem hiszem,hogy boltokban találni fogsz,ritkán ilyet látni
4/5 anonim válasza:
Beszerzési helyet sajnos nem tudok, de engem is érdekelne. A rövidebb változatát levistick vagy flow wand néven keresgéld. Csak itt láttam tüzes verziót eddig, lehet, hogy tud segíteni, aki csinálja: [link]
Vagy pedig külföldről lehetne rendelni, de az húzós :/
5/5 A kérdező kommentje:
Találtam 1 boltot és ahogy elnézzem képek alapján(a boltot) nincs minden termék fent a honlapukon,szóval lehet,hogy van ott varázspálca,de majd kiderül.Ha nincs,akkor utána járok a rendelős cuccoknak.Köszönöm a válaszokat
2012. szept. 7. 19:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!