Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok egy fenék központú...

Ajánlanátok egy fenék központú láb edzést?

Figyelt kérdés
Az étkezésem az teljesen rendben van, de szerintem a fenék nem kap elég terhelést. Eddig ezeket csináltam: combfeszítő gépen, lábhajlító gépen, guggolás, kitörés egykezes súlyzóval, vádli állva. Valamelyik gyakorlatot lecseréljem másikra? Vagy adjak még hozzá?

ma 05:20
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

"Ajánlanátok egy fenék központú láb edzést?"

Mi az, hogy fenék központú? Nem fejlődik a segged? Ajánlom akkor ezt az anyagot:

https://www.youtube.com/watch?v=EheJclVm4Q4

"étkezésem az teljesen rendben"

Ez mit jelent? A kérdésed alapján csodálkoznék. Én 15 év versenyzés után se merek kijelenteni ilyet, de örülök, amikor kezdő lányok nulla tudással és tapasztalattal ilyen magabiztosak.

ma 08:02
 2/3 anonim válasza:

Hip thrust

Kickback

Román felhúzás

Bulgár guggolás

Hiperhajlítás

Ezek közül válogathatsz. Nézz róla videókat ha nincs edződ mert nagyon nem mindegy hogy csinálod, na meg persze milyen súllyal.

ma 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Guggolással és kitöréssel tökéletesen lehet farizmot edzeni.

Lehet román felhúzást vagy hip thrustot is végezni, de nem a gyakorlatszelekción fog múlni a feneked fejlődése, hanem az efforton, intenzitáson, volumenen, progresszión, konzisztencián.

ma 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!