Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Súlyzós edzés nélkül hogyan...

Súlyzós edzés nélkül hogyan lehet formás combom és fenekem meg laposabb hasam?

Figyelt kérdés
ma 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Totál kezdőként súlyzós edzés nélkül is lehet minimális eredményt elérni, de izmos combod és feneked csak súlyzós edzéstől lesz, lapos hasad pedig csak a kalóriadeficittől.

Ha meg az instagramos kamu fitnesz influenszerek a példaképeid formás comb/fenék és lapos has terén, akkor a photoshoptól.

ma 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sajnos nem tudom súlyzós edzést végezni mert fáj a derekam és a gerincem be van gyulladva :/
ma 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen betegségből kifolyólag?
ma 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyulladt gerinccel ne végezz semmilyen mozgást. Ha rendbejottel es agyogytornász visszavezet rehabbal akkor utána lehet kezdeni
ma 10:16
 5/9 A kérdező kommentje:
A papíron konkrétan nincs rajta hogy gyulladás van a gerincemen , csak a dr.úr (reumatológia) olyan kenőcsöt írt fel amiben gyulladás csökkentő van! Bár már használom több napja de nem hatott Semit
ma 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Diagnosztizáltad magad "gerincgyulladással" azért, mert a reumatológus általt felírt kenőcsben van gyulladáscsökkentő hatóanyag? Jézusom...

Miért fordultál reumatológushoz? Mi a probléma a gerinceddel pontosan?

ma 11:13
 7/9 A kérdező kommentje:
A derekam fájt nagyon így el mentem a házi orvoshoz ,aki adott beutalót reumatológiára ott meg vizsgáltak, aztán onnan is kaptam beutalót röntgen-re ott megalapították hogy miért is faj! Így a dr.úr gyulladás csökkentő kenőcsöt írt fel
ma 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

"kaptam beutalót röntgen-re ott megalapították hogy miért is faj"

Na és miért?

ma 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
11%

Mindenek előtt hagyd a szervezetedet meggyógyulni... Alakot bármikor lehet formálni, az egészséget komolyan kell venni, hiszen maradandó károsodást is okozhatsz magadnak.

Nekem minden rendben van alkatilag lapos hassal együtt, nem súlyzózok, csak megfelelő torna és bicózás van jelen az életemben.

Pinterest-en és youtube-n sok gyakorlat van.

Pl szilikon szalaggal.

ma 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!