Lapos/Laposabb has így működne?
16 éves 185-190 cm magas srác vagyok 80-82kg.Az utóbbi 2 évben feljött rám egy kis felesleg.Nem kell sokra gondolni a póló nem dudorodik szóval ha nem veszem le nem is látszik de strand miatt érdekel.Szóval az lenne a kérdésem hogy simán kalóriadeficittel ami azt jelentené hogy napi 3131.93kalória helyett.2581.93 at vinnék be illetve edzenek rá napi rendszerességgel így működne?Olvastam hogy csak edzéstől nem lesz lapos has mivel a zsírréteg elfedi a kockákat ami egyébként mindenkinek van minimális szinten.A "diétával" heti 0.5kg-t tudnék leadni.Illetve nyilvan edzenek karra és mellre hogy az elvesztegetett kilókat vissza hozzam.
Érdekelne hogy valaki hasonló módszerrel járt-e már sikerrel vagy mindenképp szükséges a valamiféle étrend követése?Ja és bocsi ha rosszul írtam valamit kezdő vagyok a témában
ezeket én is elakarom hagyni illetve a kevesebbet is akarok ennni.Azta
2581et az orvoslexikon.hu nevű oldalon számoltam ki nekem is soknak tűnik szóval jó hogy kaptam efelől megerősítést.Cukrot nyilván kizárnám szinte teljesen.A kajaval szerintem nincsen baj mivel szerencsére megtehetjük hogy jó minőségű kajákat vegyünk illetve a hús egyéb fehérjék eléggé rendesen helyet kaptak az étrendemben.A baj inkább a különböző üdítők voltak amiket igyekszek elhagyni.Arra lennék kíváncsi hogy te mit eszel mennyit illetve mennyit edzel?Láttam cikkeket hogy 10-15perc elegendő a napi has edzésre amit én brutálisan kevesnek tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!