Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen szalkasito etrendet/edz...

Milyen szalkasito etrendet/edzest ajanlotok?

Figyelt kérdés

Alapjaban veve "izmos" lennek de azert van egy kis felesleg foleg has es mellkas kornyeken. Csak olyan erdekel ami nem tartalmaz vitaminokat es/vagy taplalek kiegeszitoket, porokat stb..., ja es calisthenic edzest vegzek, kondiba NEM vagyok hajlando elmenni, ezeknek megfeleloen edzes is johet!

15/F

2012. szept. 5. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szálkásító diéta: 2,5g/tskg fehérje és 1,5g/tskg szénhidrát. Szálkásító edzés meg nincs, csak a mostani edzésed mellé rakj be 30-40 perc futást vagy biciklizést.
2012. szept. 6. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Éljen, egy újabb Tudatosan Edző gyermek! Sőt, olvass utána a dihydrogén-monoxide káros hatásainak, rettentő sok van belőle, nehogy ilyen gonosz kemikáliákat használj! Pfej! bezzeg a sok buta gyúrós literszám vedeli.
2012. szept. 6. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Meglehetősen lesújtó véleményem mellőzöm, és próbálok hasznosat írni:

Az étrended álljon párolt sovány húsból, nyers zöldségből, illetve telítetlen zsírsavból, pl. extra-szűz olívaolaj rácsurrantva a zöldségre.

Egy ilyen húsos-zöldséges tálat kellene naponta 3-4-5-ször megenned, ne legyél éhes.

A tömeget pedig a rizsmennyiséggel tudod belőni.

Dokumentáld a testtömeged és a bőrredők vastagságát is (tolómérő).

Az első szálkásításomnál súlyok helyett saját testemmel próbáltam edzeni, mert féltem, hogy rajtam marad a súly a fekvenyomásnál (ilyenkor gyengébb az ember). Izom nem maradt rajtam túl sok (de nem is volt), és akkor valamiért tápkieget sem ettem. Tudtam egykezes fekvőtámaszt végezni, eres volt a hasam, csak épp baromi vékony lettem. :/

2012. szept. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!