Milyen szalkasito etrendet/edzest ajanlotok?
Alapjaban veve "izmos" lennek de azert van egy kis felesleg foleg has es mellkas kornyeken. Csak olyan erdekel ami nem tartalmaz vitaminokat es/vagy taplalek kiegeszitoket, porokat stb..., ja es calisthenic edzest vegzek, kondiba NEM vagyok hajlando elmenni, ezeknek megfeleloen edzes is johet!
15/F
Meglehetősen lesújtó véleményem mellőzöm, és próbálok hasznosat írni:
Az étrended álljon párolt sovány húsból, nyers zöldségből, illetve telítetlen zsírsavból, pl. extra-szűz olívaolaj rácsurrantva a zöldségre.
Egy ilyen húsos-zöldséges tálat kellene naponta 3-4-5-ször megenned, ne legyél éhes.
A tömeget pedig a rizsmennyiséggel tudod belőni.
Dokumentáld a testtömeged és a bőrredők vastagságát is (tolómérő).
Az első szálkásításomnál súlyok helyett saját testemmel próbáltam edzeni, mert féltem, hogy rajtam marad a súly a fekvenyomásnál (ilyenkor gyengébb az ember). Izom nem maradt rajtam túl sok (de nem is volt), és akkor valamiért tápkieget sem ettem. Tudtam egykezes fekvőtámaszt végezni, eres volt a hasam, csak épp baromi vékony lettem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!