Miért "épülök le"?
Figyelt kérdés
mostanában nem hogy jönne a tömeg a kilók ha nem mennek,nemrég volt egy jó korszakom nagyon jól néztem ki aztán elkezdetm lassan fogyni,pedig odafigyelek a kajára kiegészítőket is használok ch,fehérje,és egyre rosszabbul nézek ki,az edzéseim nagyon intenzivek kemények pörgök mint az állat,tegnap is volt egy vadállat edzésem de pl mára semmi izomláz??pedig bukásig nyomtam csomót,majd meghaltam a súlyok alatt de kis izomláz sem..2012. szept. 4. 15:06
11/13 A kérdező kommentje:
igazából pontosabban meg fogalmazva,aza bajom hogy az a "telt"külső ment le,tehát régen volt egy 44es karom,most 43 ami nem tré mert ezt kibírom de nem néz ki olyan teltnek,régen tömegesebb voltam mindenhol,mondjuk akkor jumboztam is sokat
2012. szept. 4. 15:53
12/13 anonim válasza:
Rendes kajából többet, nem kell edzéseken halálra edzeni magad, kevesebbet stresszelj azon hogy hogy nézel ki , mert a stressz nem tesz jót az izomnövekedésnek :D
Alholkol,cigi?
13/13 A kérdező kommentje:
már rég letettem mindent voltak komolyabb bajok de már semmi egy jó ideje :)
2012. szept. 5. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!