Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért "épülök le"?

Miért "épülök le"?

Figyelt kérdés
mostanában nem hogy jönne a tömeg a kilók ha nem mennek,nemrég volt egy jó korszakom nagyon jól néztem ki aztán elkezdetm lassan fogyni,pedig odafigyelek a kajára kiegészítőket is használok ch,fehérje,és egyre rosszabbul nézek ki,az edzéseim nagyon intenzivek kemények pörgök mint az állat,tegnap is volt egy vadállat edzésem de pl mára semmi izomláz??pedig bukásig nyomtam csomót,majd meghaltam a súlyok alatt de kis izomláz sem..
2012. szept. 4. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem szükséges izomláz egy kemény edzés után, az izomláz nem egyenlő a növekedéssel.

Ha edzel rendesen, mégsem nősz, akkor vagy túledzed magad, vagy ami még valószínűbb, hogy nem eszel eleget. Növeld meg a napi kalóriabevitelt, és nézd meg mi történik.

2012. szept. 4. 15:12
 2/13 A kérdező kommentje:
annyit eszek megpukkadok,csak ma reggel 150g zabpehely +protein,másfél óramúlva 200g tészta+túró tejföl,később csirkés szendvics,protein+amino tabletta,és most fél órája 200g tészta megint túró tejföl és egy kevéske protein hozzá,és mégcsak 3óra:D
2012. szept. 4. 15:15
 3/13 A kérdező kommentje:
ami edzést illeti így alakult az elmúlt egy héten,előzőhéten csütörtök-péntek-szombat(előtte pár napig nemvoltam azért így süritve)-vasárnap pihenő-hétfő edzés-ma pihenő
2012. szept. 4. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Túl sokat eszel egyszerre, bár nem tudom hány kiló vagy. A fehérjéd sem valami minőségi, túrót főleg este kéne magadba tolnod, szinte csak a kiegészítőből viszed be, ami hiba. Edzés utáni turmix/kajálás megvan?

Írd már le légyszíves az edzéstervedet.

2012. szept. 4. 15:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz, hogy nem nősz. Ez nem étrend. Túróstészta? Ne viccelj. Csirke-rizs kell. Ha mindenképp tésztát akarsz enni, akkor esetleg darált pulyka-csirke hús mehet durumtésztával.
2012. szept. 4. 15:37
 6/13 A kérdező kommentje:
jaja megvan,edzés után tejsavó meg gyors ch,meg creatin,az megy előtte is,edzésterv hááá az hosszu:DMELL TRICEPSZ,fekvenyomás,plusszos,tárogatás egyik héten gép másik kézisulyzo,áthúzás csigán,TRICEPSZ,letolás csigán,homlokhajlítás,tolodzkodás,fejfölött kötéllel nyujtás,aztán HÁT-VÁLL,lehúzás nyakhoz,mellhez,döntött törzsű evezés,húzodzkodás,állhoz húzás,evezés,VÁLL:mellről nyomás,nyakből,előre emelés,oldalemelés,BICEPSZ-LÁB:kalapács,karhajlítás francia rud,kézisulyzokkal gyötröm még,lábra guggolás,combfeszitő,hajlító,lábtolás gépen,
2012. szept. 4. 15:43
 7/13 A kérdező kommentje:
a túrostészta ez csak a mai nap nem mindennap ezt eszem,eszek rizst is sokat meg húsokat de nemmidnennap eszek csirkét, mer márt 2 nap után undorom van
2012. szept. 4. 15:44
 8/13 A kérdező kommentje:
meg az előtt sem ettem mindennap és akor meg jó voltam mostmeg nem ez a baj:D
2012. szept. 4. 15:45
 9/13 Sznofru ***** válasza:
Mikor volt egy hosszabb pihenod? Lehet, hogy kiegtel es pihenned kene egy kicsit.
2012. szept. 4. 15:46
 10/13 A kérdező kommentje:
óó nem olyan rég volt egy egyhetes kényszer
2012. szept. 4. 15:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!