Milyen gyakorlatokkal tudnám hajlékonnyá tenni főleg a derekamat?
Figyelt kérdés
Elégé lemerevedtem és például még véletlenül sem tudom nyújtott lábbal megérinteni a bokámat vagy hanyatt fekvésben úgy felemelni a nyújt lábamat, hogy derékszöget zárjon be a csípőmmel.2012. szept. 2. 01:40
1/6 anonim válasza:
A súlyzós edzéstől hajlékonyabbá válsz (valamint erősíti a csontokat, növeli a tüdőkapacitást, javítja az állóképességet, fejleszti a memóriád, és persze növeli az erőszintet, izomtömeget).
2/6 A kérdező kommentje:
Van olyan amire nem jó?
2012. szept. 2. 08:34
3/6 anonim válasza:
első barom...nem a súlyzózástól izmos leszel és kötött izmod lessz magyarul merev de ha nyújtasz akkor oké...neked is jelenleg sokat kéne nyújtani és akkor hajlékony lennél..
4/6 anonim válasza:
Ki a barom??? Amit írtam, nemcsak hogy számtalanszor bebizonyították, de a testépítők királya, Arnold Schwarzenegger is leírta a könyvében, nézz utána. És hogy a kondizástól merev leszel??? Ki a marha??? Én csak olyat írok, amiben biztos vagyok. Mutass egy tesztet, ami bizonyítja állításod. Ha Arnoldnak és a testépítés királyainak nem hiszel, kinek??? A kérdezőnek meg csak annyit, minek kér segítséget??? Írok egy értelmes, bizonyított választ, és így reagál. Nézzetek utána a dolgoknak.
5/6 anonim válasza:
igen kiváncsi vagyok mióta gyúrsz? mert én már több mint 2 éve okos tojás és mégis merev vagyok mert nem nyújtok...de ha nyújtanék nagyon sokat segítene..
na ennyit erről ne okoskodj...csak ha rendelkezel tapasztalattal balfa@zkám
6/6 anonim válasza:
Mondom, ARNOLD SCHWARZENEGGER is mondta, nem én találtam ki. Amúgy hogy ki milyen hajlékony, genetikától függ, de vannak módszerek, amikkel lehet javítani rajta. A nyújtás fontos valóban segít, nem mondtam hogy nem. Én csak elmondtam, mit mondanak erre a tesztek, és azok, azok, akik elértek valamit az életben. És nekem is van saját tapasztalatom, de hiába mondom el, az senkit se érdekelne, és ez nem is baj. NÉZZETEK UTÁNA, hallgasatok azokra, akik már bizonyitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!