Hogyan tudnám keskenyíteni a derekam, milyen gyakorlatokkal? Képpel
Figyelt kérdés
szeretném ha nőiesebb alakom lenne látszódna a derék-csípő arány.mivel érhetném el?
2012. aug. 13. 14:58
1/7 anonim válasza:
diétával és aerob edzéssel lehet karcsúsodni helyi zsírégetés nem létezik!!!
2/7 anonim válasza:
Ó de kis csini vagy! Édes istenem,ha ilyen jó alakom lenne...:(
Én kavitációval karcsúsodok. Három kezelés,mínusz 8 centi a derekamból. Olvass utána.
nusz 8 centi a derekamból. Olvass utána.
3/7 anonim válasza:
:) Bocs a kalótyolásért.
4/7 anonim válasza:
Az alakod így sem olyan rossz, megvan a derekad meg a csípőd, ellenben.. hmm... nem is tudom, valami nem kerek, talán kicsit szerencsétlen pillanatban kapott el a fotó, szóval az összkép annyira nem jó, de nem tudom megmondani, hogy miért. Ha elemzem, nem találok kirívó hibát.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is rendben van a forma. Helyi gyakorlatok meg nincsenek zsírégetésre. Aerob+diéta, de neked nem kell.
6/7 anonim válasza:
ha a vállaidra,combjaidra raksz még izmot.
az optikailag karcsúsítani fog,jobb lesz az arány.
a te testalkat típusodnál mást nem nagyon tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!