A creapumpot edzés előtt is használjam?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 08:50
1/12 anonim válasza:
Én csak edzés után használnám, mert ez tömény cukor, aminek csak edzés után a helye. Edzés előtt az ilyen gyors szénhidrátos kiegészítők nem ajánlatosak, mert megdobnák hirtelen a vércukorszintet, majd pont edzés közben hirtelen leesne, amivel az ellenkező hatást érnéd el, vagyis nulla energiád lenne. Egyáltalán nem tanácsos csesztetni az inzulinszintet edzés utáni időponton kívül. Tehát szerintem ez a cucc nem valami jó választás, én pihenő nap sem enném az tuti. Akkor már inkább sima monohidrát vagy kreatin akg pihenőnapra, de ezt a cukorbombát én hanyagolnám.:)
2/12 anonim válasza:
CreaPump egy creatin transport, tehát igen magas szénhidrátot tartalmaz (82%). 1 adag 50g porhoz kevenék 45g tejsavó protein. Whey alapút válassz, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Ez esetben már is meg van a töemgnövelőd.
3/12 anonim válasza:
előző bejegyzéshez
Ezt edzés után igyad.
4/12 anonim válasza:
Zabálj össze sok szutykot,ne törödj semmivel...hogy lehet hogy 200,vagy a fax tudja hány kg guggolo gyuros faszik imbolyogva zihálva nem birnak felmenni a 2.emeletre? a saját tömegüket képtelenek mozgatni..tiszta kapufa...
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! És ha csak edzés után iszok akkor is lesz hatása? mert ahogy az első kommentelő, pihenőnapokon se akarom beiktatni!
2012. aug. 31. 18:48
6/12 anonim válasza:
Kéne venni sima monohidrátot mellé és azt ihatod pihenőnapokon és napközben is. Nem is drága. A pump pedig edzés utánra jó lesz.
7/12 anonim válasza:
Semmit nem tudni rólad? Hány éves vagy? Milyen szilárd étkezésed? Tömegelsz? Valószínüleg ez utóbbi igen. Amennyiben tápkieget is használsz, akkor mit? Egy termékről érdeklődsz, ami ráadásul egy creatin transzportrendszer. Sajnos nem egy sima, mezei creatin monohydrát. Nagyon nehéz egy creapumpot így a napi táplákozásodba belehelyezni. Edzés után tehát ha ezt összekevered kb. 30-40g whey alapú, szénhidrátot nem tartalmazó proteinnel, akkor egy tömegnövelőt ittál meg. Amennyiben tömegelsz, akkor pihenőnapokon korán reggel, ébredéskor, éhgyomorra, ugyan ezt a turmixot megihatod. Az a probléma, hogy iszonyatos mennyiségű szénhidrát van a termékben, tehát nem szerencsés máskor felhasználni, főleg úgy, hogy az alapadataidat nem is tudom!!! Sima creatinról lenne szó akkor az más lenne.
8/12 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok,65 kiló,és némi izmot szeretnék magamra pakolni! Mert erőm az meg van de izom nem elég! És napi 3x eszek! az napi 3x kajálás mellé még tojást és túrót is eszek!
2012. aug. 31. 21:16
9/12 anonim válasza:
Amennyiben tápkiegben is gondolkodsz, akkor
- nagyon ajánlott lenne egy teljes spekturú multivita.
- nem látok minőségi whey alapú protein a felsorolásodban?
10/12 anonim válasza:
Tömegnöveléskor természetesen több kalóriát kell bevinned, de az ésszerű, optimális határok között - egyénfüggő. A lényeg, hogy proteinre (hús, tójás, hal, tej), szénhidrátra (krumpli, rizs, tészta), esszenciális zsírsavakra van szükség (omega, mct). könnyen hízékonyak jobban figyeljenek a minőségre és a mennyiségre. Protein esetében 2-5g/ttkg (egyénfüggő). Szénhidrát esetében 1:1 vagy 1:2 (protein/szénhidrát) az arányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!