Capslock kérdése:
Hogyan álljak neki fekvőtámaszozni?
Figyelt kérdés
Katonának szeretnék jelentkezni a közeljövőben (pár héten belül), de sajnos a fekvőtámasz nem megy.Egyet sem tudok megcsinálni. Nagyon gyenge a karom. Hogy álljak neki edzeni? Mit csináljak a súlyzózáson kívül?2009. júl. 26. 22:27
3/5 anonim válasza:
Én nem szeretnélek kiábrándítani, de ha egy fekvőtámaszt sem tudsz megcsinálni, akkor elég rossz erőnléti állapotban lehetsz és én nem hiszem, hogy pár hét alatt fel tudod hozni magad annyira, hogy megfelelj a fizikai követelményeknek. Ugyan akkor sok sikert és kitartást kívánok.
4/5 anonim válasza:
szia az első kommentelő vok, nem olvastam el h nem tudsz egyet sem, haverom ugyan igy volt, elkezdett fekvenyomni és ahogy fejlődött, már ment neki a fekvőtámasz...kitartás!
5/5 A kérdező kommentje:
Ma megvolt az első! igaz csak női fekvő. és elég remegős kézzel,meg kínokkal de sikerült! már jobb kedvvel állok neki edzeni is... köszönöm a válaszokat!!!
2009. aug. 1. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!