Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha csak ezeket a felsorolt...

Ha csak ezeket a felsorolt gyakorlatokat csinálom, deformált leszek? :D

Figyelt kérdés

Csak simán jól akarok kinézni, férfiasabban( vagy inkább férfinek? :D), = nem célom a tökéletesség, de nem akarok hülyén kinézni (pl hatalmas váll, de vékony karok, ilyesmi)

- fekvőtámasz

- tolódzkodás (has)padon

- felülés, hasprés

- kézisúlyzókkal (szétszedhetős 2x8kg):

- állva: - karhajlítás

- kalapács karhajlítás

- oldalra/előre emelés

- emelés vádlival

- guggolás

- ülve: koncentrált karhajlítás

+bicikliztem (szeptembertől megint kb heti min 1x(2km+vissza csak később))

(+talán futok majd heti 1x)

Pénzem nincs semmire, húzódzkodást nemigazán tudom megoldani, a pad haspad = nem lehet pados súlyzóst.

2012. aug. 27. 03:15
 1/5 A kérdező kommentje:
+ nyomás vállról
2012. aug. 27. 03:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még tennék bele húzódzkodást (akár kint egy játszótéren hintán vagy kapufán), evezést is, mert hátizomra nem látok gyakorlatot. De nem így végezném, mert egyszerre ez sok, hanem szedd szét két felé és így lesz egy A és B napod. Pihenő nap is kell. Tehát egy 4 napos edzésnél kétszer lenne A és B napod.
2012. aug. 27. 05:54
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, és persze, nem egyszerre van mindez :-)
2012. aug. 27. 05:55
 4/5 perfectlie ***** válasza:
Kézi súlyzóval tárogass földön (nem padon végezve is hatásos) amúgy ha berakod még amit Montez mondott akkor korrekt edzések lesznek,nem leszel deformált :)
2012. aug. 27. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy megeszel napi 0.5-1 kg csirkemellet, fél kg rizst, eddig oké?
2012. aug. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!