Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes-e Performance Whey...

Érdemes-e Performance Whey fehérjét vennem, ha bitang jó áron is van?

Figyelt kérdés
A Hervisben láttam leárazva, azt hiszem 750 g 2500 Ft-ért. Életemben nem hallottam erről a gyártóról, nem is találtam interneten se semmit. Egy próbát megér? :)
2012. aug. 26. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ha erre gondolsz akkor vedd, ez a gyártó a legjobb

2012. aug. 26. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy kis kavarodás van. Jó lenne ezt tisztázni. A Performance márkanév alatt a BioTech készít termékeket a Spar - Hervis (sportbolt) üzleteinek. Ez nem ugyan az, mint az Optimum Nutrition Performance Whey protein!!!!
2012. aug. 27. 06:25
 3/10 anonim ***** válasza:
750g-ot semmikép se vegyél... Elég kb egy hétre, így meg már nem is olyan olcsó igaz?
2012. aug. 27. 07:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mennyi, és meddig elég, a lényeg az egységár. Beosztod a tömegével, majd a fehérje tömegtörtjével, és megkapod a tiszta fehérje egységárát. Egy címkét találtam erről, aszerint 69%-os, tehát 1 kiló tiszta fehérje lenne: 2500/0,75 = 3333,33 -> 3333,33/0,69 = 4830 ft. Ami végülis nem egy rossz ár, mert a fehérjék többsége 5-6 ezerre jön ki. Mondjuk a gyik egyik hivatalos terméke, az Activlab Muscle Up így is veri, az 4480 :D
2012. aug. 27. 09:12
 5/10 anonim ***** válasza:

No csak a Hervis kiárusítja a BioTech tápkiegeket?

Akkor nem nagyon vitték?

2012. aug. 27. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet jó az egységár, de nagyobb kiszerelésben általában még olcsóbb és nem tudom ti hogy vagytok vele én nem szívesen veszek hetente újat.
2012. aug. 27. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor veszel egyszerre többet, és kész is a nagyobb kiszerelés, csak éppen szét van szedve kisebbekre. Az egységár meg hiába olcsóbb általában nagyobb kiszerelésnél, ha a kisebbnek jobbra jön ki, akkor az éri meg jobban. Valamit nem értettél meg :D
2012. aug. 27. 18:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok a hasznos válaszokat. :) Gondoltam, hogy ez nem a gyártó neve, kerestem rajta, de hirtelen nem találtam. Az a helyzet, hogy van ajándék utalványom a Hervisbe, amit el kéne költenem, viszont nem nagyon találtam hirtelen semmit, amire igazán szükségem volna fehérjén kívül. Egyébként nekem nincs bajom a kisebb kiszereléssel, úgy van összerakva az étrendem, hogy csak edzés után viszek be fehérjét turmixban, így ez több, mint egy hónapig elég lesz. :)) Az epres íztől mondjuk félek, de majd meglátjuk mi sül ki belőle.
2012. aug. 27. 19:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Nos, megvettem, meg is kóstoltam. Az íze elfogadható, bár én eddig Scitec fehérjét ittam, abból is főleg vaníliásat, az azért überelte. Lecsúszik, mert le kell, hogy csússzon. ;) Viszont ami igazából a gond, hogy eléggé habzik. Tudtok erre valami megoldást? Vagy hagyjam a habot a fenébe, tömegre lemértem, 20-30 g körül marad benne hab, ha helyesen kalkulálok, durván 2 g fehérje lehet benne. Ha egy kis adag forró vízben feloldom a port, az megoldás lehet? Így talán nem kéne annyira ráznom, esetleg csak körkörös mozdulatokkal. Gondoltam nem írok ki kérdést még, hátha ti erre is tudtok felelni. :)) Szóval, valami tipp, trükk, megoldás? Köszi :)
2012. aug. 29. 00:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Közben persze gondolkodtam. :) Ha forró vízbe teszem, esetleg denaturálódhat az én drága fehérjém. Úgy pedig az istenért sem lesz ebből durva diszperz rendszernél jobb, jól sejtem, hogy tiszta darabos oldhatatlan szutyok lesz az egészből?
2012. aug. 29. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!