Annyit kell pihenni, hogy a légzésed visszaálljon egy normálishoz közeli szintre. Ez kb 1 perc a sorozatok között.
Jó lenne legalább 6 ismétlés húzódzkodás egy sorozatban, ha nem megy, akkor valami széket tegyél a lábad alá és kicsit segíts rá.
2012. aug. 26. 14:21
2/11 anonim válasza:
Ha kevés megy, akkor hiába mondja bárki, hogy csinálj 10-et :)
Annyit csinálj, amennyit bírsz, de tényleg hozz ki magadból mindent, ha csak félig megy az utolsó, akkor addig! A szériák között 1 perc pihit tarts.
2012. aug. 26. 14:28
3/11 A kérdező kommentje:
Kösz Montez, és még azt megtudnád mondani hogy hányszor 6-ot szoktak csinálni, vagy te esetleg hogy csinálod? 4x6 1 perces pihenőkkel az már jó lenne nem?
2012. aug. 26. 14:30
4/11 anonim válasza:
Igen az úgy jó
2012. aug. 26. 18:43
5/11 anonim válasza:
Igen, jó úgy. Én 4 hátizom gyakorlatot végzek és minden gyakorlatból 3 sorozatot.
2012. aug. 26. 19:42
6/11 Slinker válasza:
Keress egy olyan helyet ahol csípőmagasságban van egy korlát, vagy valami kapaszkodásra alkalmas hely, feküdj alá és egyenes testtel húzd fel magad úgy, hogy csak a sarkad érje a földet. Így egyszerűbb a gyakorlat és kellően megerősödnek az ízületek is a nehezebb gyakorlathoz. Utána mehet amit a székes módszer, az is sokat könnyít a dolgot. Figyelj a bemelegítésre és a nyújtásokra, nehogy lesérülj. ( Azt írtad kezdő vagy, ezért írom )
2012. aug. 27. 06:57
7/11 anonim válasza:
Slinker: fegyencedzés? :)
Akármit mondanak rá, szerintem nem rossz, én három hónapja csinálom, úgyhogy húzódzkodásból mégcsak a 2. szintnél tartok. Persze heti 1-2x megpróbálok egy teljes húzódzkodást, csak poénból. Az elején a lógásból max. 10 centit tudtam felhúzni magam, jelenleg 2 teljes, szabályos megy.
2012. aug. 27. 12:52
8/11 anonim válasza:
Jó a fegyencedzés, mert ad egy relatív erőt (testsúlyodhoz képest) és erőállóképességet, de nagy izmokra ne számíts vele. Legjobb a súlyzóssal ötvözni, ha számít az izomméret is. És nem kell jönni Hannibal és hasonló izmosabb emberekkel, mert ők is súlyzóztak, súlyzóznak mellette és ott van egy nagyszerű genetika is (esetleg patikus is.:) )
2012. aug. 27. 12:55
9/11 anonim válasza:
Helló,
Nem kell nagy izom, elég ha szálkás és hajlékony vagyok, kockahassal (utóbbi még kicsit várat magára, de nagyon igyekszem és jó úton haladok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!