Ezek a táplálék kiegészítők milyenek?
Power Track Power Protein (4000 g)
PVL Mutant Mass (6800 g)
EX V 44 Vita complex
BSN NO-Xplode 2.0
BSN Hyper FX 315 g
Csak mert ezeket néztem ki elsőre. És meg is rendelem, ha jók a vélemények és a tapasztalatok róluk.
A NO Explode az jó, nekem is van, de a power protein helyett mehetne tejsavóprotein inkább.
Ha pedig van fehérjéd, akkor minek a mutant mass? Inkább vegyél dextrózt vagy vitargo-t helyette.
Tömegnövelő étrended van?
Szeva montez! Én vagyok az aki pár napja érdeklődött nálad a vitaminok iránt.
Olvasd vissza légyszi, mert akkor tudni fogod, hogy pontosan mire is kell. Itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Elolvastam, de alacsony fehérjetartalmú tömegnövelő akkor sem kéne.
Hyper fx sem kell, ha van explode, majdnem ugyanaz, csak a hyperben prohormonok is vannak, amik nem érnek semmit, főleg 30éves kor alatt, mikor amúgy is maxon van a tesztótermelés.
Sajnos a PoewrTrack egy 80%-ba nszóját tartalmazó protein, ami fitoösztrogén, nem teljes aminoprofillal rendelkező, testépítésre ne migazán alkalmas. Whey alapú lenne a jobb vagy olyan kevert ami whey, casein, egg.
MutantMass
20%-os protein tartalom, és minden adagban 29g cukor!!
Nem hiszem, hogy az a jó.
Azt meg nem értem minek 2 fajta edzés előtti N.O. stimulátor?
Szójafehérje 74-es BV értékű (whey esetében akár 159-es is lehet) ez az érték azt mutatja meg, hogy a szervezet a fehérjét mekkora mértékben képes felhasználni. Ebbe a BV értékbe beleszámolják, hogy az adott fehérjeforrás milyen összetételű aminosavból áll, milyen vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik. Amennyiben az EAA aminok közül hiányzik valamelyik (mindenki tisztában van az EAA ezen belül a BCAA-ak fontosságára), akkor az egy alacsony BV értékű, hiszen a fehérje beépülése nem megfelelő lesz.
Ok akkor a powertrack felejtős. Csak ugye komplex fehérjének hirdetik, ami lassú és gyors felszívódású fehérjével kecsegtet. A két fokozó pedig összehasonlítás miatt gondoltam, hogy nekem melyik jön be jobban. Eddig brutált használtam ami jó is kb 50 percig, aztán végem van mint a botnak. De jó az irányvonal a fokozókkal?
Esetleg élelmiszeripari tejsavó fehérjét lehet valamilyen külföldi oldalról rendelni? Mert ha beleteszem a tömegnövelőbe akkor gondolom meg lehet inni. CSak mert lassan a tápkiegek árából megcsinálok egy növi kúrát :) Mert ugye közben megy még az arginin meg a citrulin malate.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!