Testépítők ha lehetne kivel cserélnél testet?
Figyelt kérdés
szóval most olyan válasz ne jöjjön hogy nekem jó az enyém,arra lennék kíváncsi hogy kinke a testét fogadnátok el ha lehetne?2012. aug. 24. 17:50
11/23 A kérdező kommentje:
nálam egyébként Max Philisaire a tuti meg Ulisses Jr
2012. aug. 24. 18:11
12/23 anonim válasza:
Igen, de kell azért ehhez is genetika. ilyen szálkás formánál már sok izomveszteség van naturálban, de pl Lénárd Lajos vagy Illés Norbi is naturálok és jó forma van náluk is.
13/23 anonim válasza:
14/23 A kérdező kommentje:
jaa plitt nem rossz de szerintem rock-nak nem olyan nagy szám nem rossz de nem nagy durranás
2012. aug. 24. 18:37
15/23 anonim válasza:
Az senkinek nem jutott eszébe, hogy csajjal cseréljen? Mert akkor fogdoshatná egész nap a saját didkóit xDDD (no blame, memebasen láttam :D)
16/23 A kérdező kommentje:
semmi pénzért nem lennék nő,így meg fogdosom az asszonyom didkóit azt szójj
2012. aug. 24. 19:09
17/23 Diego105 válasza:
Diesel fizikuma tetszik igazán. Pontosítva a nagyok fizikuma jobban bejön, de sajnos az számomra elérhetetlen, de talán Diesel-hez hasonló formát jó pár év alatt összetudok hozni,ezért én őt mondom.
18/23 anonim válasza:
Diesel fizikumát naturálban is eléred.
19/23 A kérdező kommentje:
hogyne mivel az nem fizikum:DDDD
2012. aug. 24. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!