Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kicsit kiáll a bordám. Izmosod...

Kicsit kiáll a bordám. Izmosodnom kéne?

Figyelt kérdés
164 cm, 56 kilós lány vagyok és sajnos nagyon aránytalanul oszlik el rajtam a zsír: felül semmi (kar, derék) alul annál több. Nagyon vékony derekam van, de elég idétlenül kiállnak elöl mell alatt a legalsó bordáim :/ Nem, nem vagyok anorexiás, eszem rendesen és hízást légyszi ne tanácsoljatok, mert amikor 67 kilós dagadék voltam, akkor is kilátszottak ezek a bordáim. Ha megfeszítem a hasizmaimat, alig látszik...Talán edzenem kéne arra a részre? Sok hasprést csináljak vagy valami egyéb ötlet? :D

2012. aug. 23. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Kicsit izmosodhatnál, igen, de ne csak hasra eddzél (hasprés, lábemelés), hanem jó lenne mindent átdolgozni.

Itt találsz edzésterveket:

[link]

2012. aug. 24. 05:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. aug. 24. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is kilátszik. De én úgy születtem, hogy nem szimmetrikus a kétoldalt(mell alatt egyik oldalt nagyobb mélyedés van) De nincs mit tenni bele törődtem hogy ilyen és kész, nekem ortopédus javasolta hogy edzek)

És azóta "gyúrok".

15/F bocs hogy nem a kérdésedre válaszoltam csak gondoltam leírom hogy ne érezd hogy csak te vagy ilyen:)

2012. aug. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!