Van itt olyan aki capoeira-zik? Elmondana róla pár dolgot?
A capoeira egy brazil harcművészettel kevert tánc.Régen a rabszolgák alakították ki ezt a stílust!
Ugyan én nem capoeirázok,de az öcsém igen,és szeretem nézni őket...Sok akrobatikus elem is van benne!!!
Remélem tudtam segíteni!
Hát én sem capoeira-zom, de vannak ismerőseim akik nyomják és tele van akrobatikus mutatványokkal...
Ezért legalább kézenállást, pár rugást és esetleg szaltókat is érdemes elsajátítani előtte...
Én capoeirázom:) és lehet hogy sablonosan fog hangzani, de mindenkinek ajánlom, mert télleg nagyon változatos a mozgás és nem lehet kiöregedni belőle...
Alapja a "zsinga" melyet az alapvédekezésekkel ügyet az első órákon sajátíthatsz el. Az sem nagy baj ha az elején még nem megy annyira az akrobatika, mert ezt a szép zsingával, a rúgások és védekezések tisztaságával lehet egyensúlyozni. Haladóbb szinten már illik tudni egy két alap dolgot az akrobatikából, de ez az évek alatt beleépül a játékodba.további információ: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!