Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki elmondaná, hogy ez...

Valaki elmondaná, hogy ez hogyan működik, mivel rögzítik?

Figyelt kérdés

Teljesen hülye vagyok a barkácsoláshoz, azok kívül hogy beletudok ütni egy szöget a fába, nálam már véget is ért a történet. Ezért is szerettem volna, egy egyszerűen felszerelhető eszközt venni, aminek a segítségével húzódzkodhatnék.

Ebbe szeretnék beruházni:

[link]

Azt írják nem kell fúrni, nem kellenek szerszámok, másodpercek alatt felszerelhető. Elkezdtem neten kutakodni, ezt a videót találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=wpLQeP1WTpg&feature=related

Az angolom viszont szörnyű, nem értem mit magyaráz, gondolom az a pöcök, ami az ajtó tetején látható, ehhez tartozott, de még mindig nem értem vajon azt mivel rögzítette oda. Valaki ismeri ezt a terméket, tényleg gyerekjáték a felszerelése?

2011. aug. 27. 22:43
 1/3 Lollapv ***** válasza:
Nem azert de ha nem a sporthoz irod akkor lehet h tobb segitseget kapsz ;)
2011. aug. 27. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Gondoltam itt nagyobb az esélye, hogy valaki ilyet használ, és leírja a tapasztalatát, vagy pedig esetleg egy ismerőse ilyet használ és eltudja mesélni hogy milyen.

Szerintem a barkácsrészlegen se kaphatnék jobb tanácsokat, nem hiszem, hogy gyúrással foglalkoznak :)

2011. aug. 27. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van, azt a pockot nem kell semmivelrogziteni csak bedugni az ajtofelfa es fal koze, es amugy is azt a pockot nalam szinte else eri a szaerszam, nem nyomja, nem fog letorni.
2011. aug. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!