Valaki elmondaná, hogy ez hogyan működik, mivel rögzítik?
Teljesen hülye vagyok a barkácsoláshoz, azok kívül hogy beletudok ütni egy szöget a fába, nálam már véget is ért a történet. Ezért is szerettem volna, egy egyszerűen felszerelhető eszközt venni, aminek a segítségével húzódzkodhatnék.
Ebbe szeretnék beruházni:
Azt írják nem kell fúrni, nem kellenek szerszámok, másodpercek alatt felszerelhető. Elkezdtem neten kutakodni, ezt a videót találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=wpLQeP1WTpg&feature=related
Az angolom viszont szörnyű, nem értem mit magyaráz, gondolom az a pöcök, ami az ajtó tetején látható, ehhez tartozott, de még mindig nem értem vajon azt mivel rögzítette oda. Valaki ismeri ezt a terméket, tényleg gyerekjáték a felszerelése?
Gondoltam itt nagyobb az esélye, hogy valaki ilyet használ, és leírja a tapasztalatát, vagy pedig esetleg egy ismerőse ilyet használ és eltudja mesélni hogy milyen.
Szerintem a barkácsrészlegen se kaphatnék jobb tanácsokat, nem hiszem, hogy gyúrással foglalkoznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!