Valaki adna tanácsot a testépítésemhez, vagy elmondaná hogy jók e az arányaim a gyúrásnál? (bővebben lent)
Heló 16 éves vagyok 2-3 éve gyúrok tisztán kb:168-170 centi magas és 71 kiló vagyok
Minden 2 napban gyúrok 2 órát.
Mégis csupán most kezdenek kialakulni rendesen az izmaim.
Az egyik barátom is gyúr de nem értem ugyanannyi idős és akár 80 kilót is felnyom mellezésben mindig szed valami tablettákat de azt mondja hogy azok vitaminok,szerintem ő
nem játszik tisztán,mert én 40kg csinalok 7-8 sorozatott
és az 50kg már nem nagyon bírom kb: hány hónap gyúrás kell hogy kinyomjam ezt is sorozatra? Akár tanácsok is jól jonnek!
Nem fikázni akarlak , de tényleg ... de 2-3 év edzésmúlttal a 71 kg is egy kicsit kevés , de az nem gond , viszont az , hogy 40 kg-mal nyomsz csak fekve , az elgondolkodtató . Ráadásul 7-8 szériát csinálsz egy edzésen ?
Nézd át az edzéstervedet , és dolgozz ki, vagy keress egy újat , mert a mostani elég sz@r lehet . Az étrendeden feltétlenül változtass valamit . És szerintem túl sokat is edzel . A 2 óra már talán sok , és a 7-8 sorozat egy edzésen már sok . Egy picit olvass utána az edzésnek , sokat segíthet .
És ne feledd , csak segíteni akartam :) Sok sikert :)
Köszönöm a tanácsokat.
És a súlyommal mi a baj? Szedjek tömegnövelöt vagy mit?
vazz ha 3 év után jutottál el ide az gáz, valamit (mindent?) rosszul csinálsz. + év edzésmúlttal a saját testsúlyoddal röhögve kéne szériázni fekvenyomásban.
nem edzel jól, vagy nem eszel megvelelően. szerintem mind2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!