Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretném kiidegelni 1-2...

Szeretném kiidegelni 1-2 testrészem, szóval hogy is kell?

Figyelt kérdés

Nos több dolgot szeretnék kiiedegelni : lábszár,alkar,természetesen a kezem az ütéshez.

Lábra elkezdtem rugdosni egy fát, ( körbetekertem törülközővel 2-3x soron ) azt rugdosom van hogy fél órán keresztül ami azért már rendesen fáj, mert nem kis erővel heti 1-2x ( általában be is dagad )

Kézre egy falat szoktam ütni ( nem beton,tégla ) hanem üreges szal nem olyan kemény. itt is megvan a lényeg

Viszont az alkart arra nincs ötletem , abba kéne főleg segítség meg a többihez 1-2 tipp.

2 hete csinálom!

2012. aug. 23. 12:06
 1/3 Szoondiii ***** válasza:

alkar a legkönnyebb, asztal élétől kezdve ajtó keret, ház sarka.

fontosabb ennél, hogy mi a koncepciód. az intenzitás nem lehet akármilyen, fontos hogy fokozatosan legyen egyre durvább. kell tudni, hogy ugyan hónapok, 1 év alatt már érsz el eredményt (mondjuk átlag emberekhez képest) de valójában ez évek munkája.

továbbá nem árt napi 5000- 10000 NE d3-vitamint fogyasztani (ez az ajánlások sokszorosa, de az ajánlások őskoriak) hogy a Ca be tudjon épülni. külön kalcium tápkieget én mondjuk nem eszem, az nem is növelné a felszívódást.

viszont magnézium esetleg még mehet, az meg a d-vitamin hasznosulása miatt.

kb. ennyi, a többit úgy tűnik tudod.

2012. aug. 23. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
okés! ki fogom próbálni :D
2012. aug. 24. 00:20
 3/3 Szoondiii ***** válasza:
hajrá.
2012. aug. 24. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!