Ezek jó gyakorlatok zsírégetéshez?
Figyelt kérdés
www.youtube.com/watch?v=N0aFOz_CuzE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7wewhy4e0pc
2012. aug. 22. 18:01
1/5 A kérdező kommentje:
na rosszat linkeltem első ez akart lenni :D
2012. aug. 22. 18:06
2/5 anonim válasza:
Megmondom neked őszintén, hogy nem néztem meg, mivel utálom ezeket a fitness hülyeségeket.
Zsírégetéshez szálkásító diéta kell és heti 3-4x 40-50perc aerob mozgás (kocogás, bicikli, stb.).
Ennyi a varázslat, nem kell mindenféle csodatorna.
3/5 A kérdező kommentje:
igen igazad van tudom, csak akarok valami újat ami nem bicikli meg futás csak egy kicsit legyen változatosabb szóval érted.
2012. aug. 22. 18:20
4/5 poiu válasza:
Az izzadsága alapján igen, az alakja alapján nem :-) Szerintem ez baromi unalmas.
5/5 A kérdező kommentje:
jajjj már nekem nem, jó biztos előbb utóbb az lesz de mi nem?! minden az lesz egy idő után.
am most hogy mondod az alakját elgondolkoztam, azt hittem jó" olyan izmosnak tűnik nemtudom hova tenni...
2012. aug. 22. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!