Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Fegyencedzésről? Többi kérdés lentebb.
Tudom, hogy ez már az ezredik kérdés a témával kapcsolatban, de én is érdeklődni szeretnék, mivel sok pozitív és negatív hozzászólásokat olvastam róla.Érdekelne a véleményetek a fegyencedzéssel kapcsolatban: Mennyire hatásos? Mit véltek előnynek/hátránynak benne?
Lehetséges-e vele fogyni, megerősödni?
Két okból is megfogott ez a fegyencedzés: első, hogy szinte ingyen hozzájutsz, második hogy helytől független. (Én nekem pl. se pénzem, se természetem nincs ahhoz, hogy sok ember között konditeremben edzek, de ebbe ne menjünk bele most)
Leginkább fogyni, sportos testalkatot szeretnék elérni ezzel a módszerrel sikerülhet-e? (Jelenleg 95 kiló és 185-190 centiméter magas vagyok, természetesen nem a tömör izom játszik nálam most szerepet). Szándékosan nem írtam testépítő alkatot, mert szerintem magától értetődik, ha hatalmas lehetsz sima testedzéssel, akkor mi értelme lenne a kondinak (bár lehet én gondolom csak így).
Tehát tömörítve minden: nagyrészt fegyencedzéssel tudok-e magamból egy egészséges, sportos testalkatú egyént faragni? Esetleg ha időt tudtok rá saccolni, annak örülnék. (bár közrejátszik itt a hozzáállás, étkezés stb.)
Előre is köszönöm!
ha már haladó szintre jutsz,pl magánzárka edzésterv,kb ott már látványilag is előjöhet a dolog.
a többi edzésterv meg,amíg eljutsz ehhez túl rövid,kb napi 20-30perc-vagy annyi se-ami kalória felhasználást tekintve nem egy nagy kalóriaégető,ezért ha csak ezzel akarsz fogyni,az nem fog menni.
kell hozzá szálkásító diéta,és aerob edzés.
a váll edzését érzem csak kevésnek benne-bár a fekvőnél kap az első fej is rendesen-ezért én a kézenállásból nyomást kiegészítem komplett súlyzós edzéssel.
oldalemelés,előre emelés,hátsó vállra oldalemelés,vállvonogatás.
A tornászok gyerek koruk óta edzenek és kivételes genetikájuk van, különben nem is juthatnának el verseny szintre. Másrészt közülük sem izmos mindegyik, az olimpiát nézve is kb. minden 2. volt az, akire azt mondanám, hogy izmos.
A birkózók pedig keményen súlyzóznak, szóval nem minden úgy van ám, hogy Pistike elkezdi a fegyencet és kigyúrt állat lesz. Nem így van, súlyzók nélkül nem lesznek nagy izmok, de egy sportos formát, ha jó a genetikád és az étrended össze lehet hozni. Nagyon jó erőállóképességet is ad. Szerintem is legjobb a súlyzóssal ötvözni.
Jay az élő példa rá ,hogy a fegyencedzés működik!
jayworkout.blog.hu/
Igen használ a fegyencedzés.
Keress rá Igor Bolotow-ra youtuben és nézd meg ő hogyan néz ki. 5 éve csinálja a fegyencedzést, és semmilyen tömegnövelőt nem szed, csak is rendes kaja.
Vagy akár Hannibal-ra is rákereshetsz, ő se szedett/szed tömegnövelőket, ő is rendesen kajált, és csak vizet ivott.
Egyszóval használ :D
Na, itt már rakjuk rendbe a dolgokat.
A linkel Jay gyekernél nem sok izom van, viszont erős a saját testsúlyához, de nem izmos.
Hannibal pedig elég sokat gyúrt teremben is, szóval nem csak a mászókán való edzéstől lett ilyen.
H
Aki szerint simánm lehetsz kigyúrt ilyen edzésektől az rakjon már fel magáról képet, hogy mennyire izmos, mert dumálni azt könnyű.:)
Jay hozzám képest izmos!
Hannibálhoz képest fogpiszkáló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!