Hogyan edzek otthon?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs rá lehetőségem hogy kondiznio járják vagy diétázzak vagy ilyesmi...Mindennap szeretnék edzeni itthon , de miből hányat csinályak? hányszor egy nap?
Ma kezdésből 60 felülést csináltam vagyis egymás után(30-30) kis pihenéssel a kettő közt utána 45 karkinyomást azt is kétszer(30 majd 15) plussz van egy kis sulyzóm olyan 4-5kg és azzal karonként 60 egyhuzamban!
2012. aug. 21. 21:48
1/5 anonim válasza:
az a diéta szó az elején nem volt világos hogy került oda edzek vagy diétázzak mintha mind1 mi csak vaalmi:Dmindennap nem kell edzeni mert az izom a pihenonapon no,mibol hanyat csinálj alits ossze egy edzéstervet cseréld le gyorsan a 4-5kilos sulyzokat mert azzal a wellnes hotelekben a nagymamáék vizi balettoznak
2/5 poiu válasza:
Mi a célod? Mit szeretmél elérni? 60 felülés remek állóképessegi gyakotlat. Ha hasizmot akarsz, akkor ez sok. Mi a cél?
3/5 A kérdező kommentje:
van egy kis felesleg a hasamon + szeretnék széles vállakat és izmos kart + mellizmot! de nem olyan istentelen nagyot hanem ami még jól is néz ki ha esetleg olyan pólóban vagyok akkor látszodjon hogy izmos vagyok:)
elsőnek van egy 10 kg is ha az jobb vagy annál is nehezebb kell?
2012. aug. 21. 22:03
5/5 A kérdező kommentje:
utolsó azt valahol a neten megtalálom?
2012. aug. 21. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!